Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Slow Poke
Joined
·
5,584 Posts
Discussion Starter #1
last weekend at the strip. i was sprayin, clicked 5th and lost power. got to the return road, and it sounded like it was runnin on 3 cylinders. i melted no.3-4 plugs, waiting to find out if a just bent some valves, or fried pistons too.
:sad: hopefully won't be to awefull bad. but no more sprayin for a while
 

·
Registered
Joined
·
2,261 Posts
That sucks. Hope its nothing big. If so at least it's the end of the season. Keep us informed.
 

·
Registered
Joined
·
4,049 Posts
Maybe you just melted the plugs??? :dontknow:
 

·
Registered
Joined
·
5,228 Posts
How much nitrous were you running and with what plugs?
 

·
Registered
Joined
·
99 Posts
could have melted rings or pistons.. u cant see it. but as compression comes up with revs.. it may be sealing.. why it clears up. or could have taken part of valve off. hope for best, but be ready for worst. good luck bro

were u running some good fuel?
 

·
Registered
Joined
·
448 Posts
could have melted rings or pistons.. u cant see it. but as compression comes up with revs.. it may be sealing.. why it clears up. or could have taken part of valve off. hope for best, but be ready for worst. good luck bro

were u running some good fuel?
Could have just blown the head gasket too... ??? :dontknow:
 

·
Registered
Joined
·
240 Posts
Sorry to say but melting pistons and rings is so easy on these bikes, hell I have blown 3 engines in the past 2 years, that is why I am keeping this one with no NOS.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top