Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter #1
I am searching for the air pump to block of the pair valve, but can not find it on my 08' 10r. I have the tank up and the air box open, but no hoses.

Where can I find the air pump?
 

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter #3
Thanks for the info. I think that bike is a pre 08 b/c I can not get my air box out of the way.
 

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter #5
I have blocked off the hose, and the airbox. I dont get the F1 anymore,but she still doesnt start. And when I attempt to start, there is a rattling noise in/under the airbox. Any ideas on what that might be?
 

·
Registered
Joined
·
1,688 Posts
I have blocked off the hose, and the airbox. I dont get the F1 anymore,but she still doesnt start. And when I attempt to start, there is a rattling noise in/under the airbox. Any ideas on what that might be?
Take off the top of your airbox so you can see the throttle bodies. Turn the key on. Do the secondary flies cycle?
 

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter #7 (Edited)
I can only see the top valves, which are the secondary and they do cycle.
 

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter #8
This may have something to do with it. I disconnected the fuel line to the injectors. Once I realized that isnt the right hose, I reconnected it. Some fuel leaked out from injector end.

 

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter #9
battery was low, problem solved. Again thanks for the help TENN!!
 
1 - 9 of 9 Posts
Top