Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
I got myself a 2005 zx10r a couple months ago. As I typically do with my bikes, I get something cheap that needs fixing. This bike is set up as a street fighter style with basically no fairings, a 2005 hyabusa headlight, and other bits. It also has a full yosh exhaust.

I have some questions regarding the power commander 3 it has. The bike worked great the first few rides. The pull was incredible, smooth and even through the whole RPM range. After those few rides, it would not rev over 3900 RPM no matter what gear or situation it was in. Sitting in neutral I could wind it past 4k, but not in any gears. I unplugged the PC3 and replugged stock wires. Now it pulls okay, but when rolling off the throttle it will not rev back up until it drops to 3800 RPM. It seems like its starving for air maybe, but Im sure the stock ECU mapping is not set up properly. I did clean the K&N air filter it had in it. Any advice on what to do? I plan to get a chord for the PC3 and am hoping it might be outdated firmware or thinking the 4k limit might be due to some kind of malfunction.

Interesting back story on the bike. It has a reconstructed title, supposedly from being stolen. I got it with an aftermarket speedo that shows 8000+ miles, but who knows how many original miles. He said the guy before him bought it at an auction in Goldendale washington, hence the reconstructed title. There is an extra red little tank on the right side just behind the radiator that looks to be an additional cooling source.
 

·
Judge Dredd Mod
Joined
·
9,188 Posts
:welcome: James!

There are many people here that can help. Post up a pic of her when you can! :ayyy:
 
1 - 3 of 3 Posts
Top