Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
2,658 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Ignition Module Light color?

What color the Ignition module light should be, to communicate properly
with the pc3 on a gen1?

It's red when you start the engine, should it be green when you twist the throttle?

Thanks guys :thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
1,971 Posts
im pretty sure it should be green when the motor is fired up.:thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
2,658 Posts
Discussion Starter #3
Thanks ! Mine stays red all the time.
Problem is on a DynaPro dyno it works, on a Dynojet no... :dontknow:
Anybody any insight. I heard something about a digital earth wire/signal?
 

·
Registered
Joined
·
1,971 Posts
Thanks ! Mine stays red all the time.
Problem is on a DynaPro dyno it works, on a Dynojet no... :dontknow:
Anybody any insight. I heard something about a digital earth wire/signal?
That's weird that it works on one dyno and not the other?:dontknow:
Maybe you should change the timing in the 100 percent throttle to see if your number changes when you put the bike on the dynojet dyno to confirm whether or not the IM is working. Just a thought...
Have you tried to contact dynojet about this issue?
 

·
Registered
Joined
·
251 Posts
Had to send mine off to dynojet, light stayed red all the time. Bought it used from someone on here, could have very well been the reason they sold, who knows. Anyway had to send it off to dynojet, im told that they are going to replace it, still waiting on it though, its been going on a couple of months now, but still waiting cause i need it bad.
 

·
Registered
Joined
·
2,658 Posts
Discussion Starter #6
I tried it on the Dynojet, 100% does nothing..
This is the second one (new), the old used one didn't worked either.
Sending them to Dynojet from here will take forever...
Maybe Dynojet UK...
 
1 - 6 of 6 Posts
Top