Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 20 of 25 Posts

·
Servo's Eliminatus ;)
Joined
·
6,813 Posts
Discussion Starter #1
Hey guy's I am working on a little project and I need some servo motor
wire harness's off the servo motor itself.
Pictured below.

I don't care if the servo motor works, all I want is the wires & connectors
off it. So just cut the wires as close to the servo motor as possible.


I am building my own servo motor buddy to stop the FI light from coming on.

So can any of you bro's hook me up.

The last pic is the parts I bought from Radio Shack to make this with.

Now, I gotta give credit to the guy that showed this to me.

Racejunkie05
 

Attachments

·
Speed Freak
Joined
·
12,730 Posts
sorry to kill your buzz but that will not work :-/ tried it, you need to build the other kind. That kind worked for the CBR600's
 

·
Servo's Eliminatus ;)
Joined
·
6,813 Posts
Discussion Starter #3
sorry to kill your buzz but that will not work :-/ tried it, you need to build the other kind. That kind worked for the CBR600's
You sure, racejunkie05 says the one on his bike works fine?
I think that it just modified for the 10.
 

·
Speed Freak
Joined
·
12,730 Posts
idk I built the same one that was posted on the honda forums, same resistors and all. Theres another kinda eliminator that consists of a 555 timer board kinda thing, not the 8 pin one but the 16 pin on. Thats whats inside a servo buddy and thats the one you gotta make for the 10r's

I tried this, plugged it in, bike was on for 5-10 seconds and then FI light came on?
 

·
Speed Freak
Joined
·
12,730 Posts
I was even doing a how to on this as well and have pics but only have pics as far as all the parts layed out and how I had it hooked up, and then I went out to try it and it was a dude, thats when i pulled back the heat shrink on my servo buddy and saw that 555 timer and threw in the towel
 

·
Speed Freak
Joined
·
12,730 Posts
yeah I was excited to do this mod so I know what your feeling, give it a go, ya know it could also be a possibility of me having a bad capacitor or something stupid ya know lol.... ya never know!
 

·
Servo's Eliminatus ;)
Joined
·
6,813 Posts
Discussion Starter #8
Here is a quote from racejunkie05:

[Got a chance to test my servo delete today (temperature reached a whole 48 lol but it felt warm) and I had no problems. Ran my bike at various throttle positions including WOT for 20+ seconds with no FI light.]

So, I got nothing to lose, I've already bought the parts.
So I will let you know what happens after I get the wires, as I'm not cutting mine till I know it works for sure.
 

·
Servo's Eliminatus ;)
Joined
·
6,813 Posts
Discussion Starter #16
Anyone else got one ?

My buddy wants me to build one for him.
 

·
Servo's Eliminatus ;)
Joined
·
6,813 Posts
Discussion Starter #18
Cool keep us posted on if yours works!

Maybe I got a bad capacitor or something?
Will do,
But its gonna be a little bit before I can test it. I had my wire harness short out.
I got another harness ordered, just waiting for it to come in the mail and install it.
That's not gonna be fun.

And yes LOL, I will be testing it before I build another one.
 

·
Servo's Eliminatus ;)
Joined
·
6,813 Posts
Discussion Starter #19
Ok, got it built today.

Soldered it together, immersed it in epoxy.
Trimmed it up, wrapped it in electrical tape.

I'm installing my new wire harness,
and when I get it installed, I will hook it up and test it.

The third pic is of the tools I used to build this.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
2,297 Posts
do you need 1 more? i got one to will cost you 1,000,000,000 lol let me know if you want it.:thumbsup:
 
1 - 20 of 25 Posts
Top