Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
579 Posts
Discussion Starter #1
I went to install them today ( i bought used off this site last winter ) , and the first one I went to put on doesn't seem to line up well.

I've screwed it down tight, and screwing them in either further or "righter" doesn't seem to stop the basic problem that the "stops" are all hitting.

For giggles, I put the side fairing on, and I could get the fairing on, but the lower of the "push pin" doesn't insert cleanly.

Any ideas?


 

·
Registered
Joined
·
2,535 Posts
i just bought some, i'd like to know if you could get them to fit.
 

·
Custom Powder Coater
Joined
·
6,556 Posts

·
Registered
Joined
·
579 Posts
Discussion Starter #7
Goddamn why can't anything be easy.

The forks get in the way of accessing the three screws easily.

As an added bonus, I've discovered both of my fork legs are leaking oil.

Please god, lets some turn signals go on straight.
 

·
Registered
Joined
·
579 Posts
Discussion Starter #8
I filed down the left one ... each of the 3 legs.
It's not perfect, but it's pretty close.

The right one needed no filing.. it was about as off as the left one after the filing i did.

$45 to ronayers for fork dust seals and oil seals.
 

·
Retired post whore
Joined
·
8,463 Posts
If they are clear alternatives signals I have heard of fitment problems with them. The amber factory flushmounts fit perfect.
 

·
Registered
Joined
·
2,535 Posts
let's see what they look like now they are fitted please.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top