Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
269 Posts
Discussion Starter #1



this bike wont start...i been trying all day.... put some pics and a video to give everybody an idea of what im talking about

did the dealer test... got code 23/24

speedcensor
camshaft positioning sensor


any suggestions please post pictures or some kind of reference so i can follow what your saying...im at the point im seriously about to just put the bike up and start preparing myself for fall semester time is running out budget is running out and ABOVE ALL my pateince is next to zero
 

Attachments

·
BigCat for Prez!
Joined
·
7,229 Posts
The Cam sensor will keep the bike from starting. u should order another and see if it fixes the problem. if not u may have shorted the wire to it in the harness.

Happened to a buddys r6 he went through a couple sensors thinking they were defective and ended up needing a new harness. u could try to ohm out the harness leading to the sensor to make sure it has continuity
 

·
Registered
Joined
·
269 Posts
Discussion Starter #3
its so many things going on with this bike now the power commander wont light up when i turn the ignition on...*takes deep breath* if this bike isnt together and running by the end of this month imma box up all the parts nutz and bolts and send it to atlantic city and let it sit until after fall semester...this bike been taking up way 2 much time and im not getting anywhere fast headache after headache tomorrow morning imma unbolt every power adder ignition module power commander quick shifter
and plug everything back up as if im putting it back to stock and than go from there... might have something to do with that im starting to think.....starting to wear real thin on my patience
 

·
BigCat for Prez!
Joined
·
7,229 Posts

·
Registered
Joined
·
269 Posts
Discussion Starter #5
pulled the dynojet ignition module and power commander off...plugged everything back into the bike like before stilll making that errrk buzzer beater noise gonna take the battery to get LOAD tested along with ordering that wire cant find it for a reasonable price on ebay so ill be orderign from the stealership being that these oem parts vendors never respond to your questions (still waiting on a quote for rear gas tank fairings)
 

·
REPOST Enforcement Mod
Joined
·
14,381 Posts
Well, the buzzer noise is because the battery is dead (almost dead in your case). its holding enough voltage to run the with just the ignition on, but theres not enough when the current demand of the starter is engaged. Pretty damn common. Why load test it? Jump start the bike off your car to see if it will crank over.


Sent from Motorcycle.com Free App
 

·
REPOST Enforcement Mod
Joined
·
14,381 Posts
I wouldn't worry about the error codes for the moment because they might be related to the low voltage. Get the bike to turn over, then fix the next issue. One think at a time.....


Sent from Motorcycle.com Free App
 

·
BigCat for Prez!
Joined
·
7,229 Posts
1 - 9 of 9 Posts
Top