Kawasaki ZX-10R Forum banner

1 - 20 of 20 Posts

·
Registered
Joined
·
1,526 Posts
Discussion Starter #1
I started bleeding my brakes since the fluid in there was NASTY. I bled the front brakes following the manual with no problems. Then I got to the rear brake. Doing the same thing I did with the front I noticed that I was draining fluid but not replacing it from the the reservoir. Well I ended up drained all the fluid from the rear master cylinder and now I get nothing. The line coming from the front of the bike to the rear cylinder is rock hard. But from the rear brake lever to the rear brake is empty. Did I do something wrong? Should I maybe take apart the rear cylinder and and check it? Any ideas?
 

·
Chickenstrip Eater
Joined
·
4,075 Posts
Duh:idea: :iamwithst
 

·
Registered
Joined
·
1,526 Posts
Discussion Starter #5
Yeah you actually have to READ the whole section on bleeding the brakes in order to see that there is a reservoir for the rear
 

·
Chickenstrip Eater
Joined
·
4,075 Posts
It's common sense. This your 1st bike?
 

·
Registered
Joined
·
595 Posts
Just messin with ya bud
 

·
Chickenstrip Eater
Joined
·
4,075 Posts
We're just bustin yer nuts. It's best to try everything you can think of, when workin on your 10 before postin here or you'll get eatin alive.
 

·
Registered
Joined
·
1,271 Posts
Yep, regular gators out here.
But squid question is just that. Lol.

Brakes feeling better now ae!
 

·
Registered
Joined
·
723 Posts
I had a brake problem myself here recently, but this one made me laugh out loud!! :crackup:
 
1 - 20 of 20 Posts
Top