-1 in the front speedo issue - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 07-26-2008, 08:36 PM Thread Starter
WSB Rider
 
bradshow01's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Norman, Ok
Posts: 828
Posting Frequency
   
-1 in the front speedo issue

so the bike i bought is down 1 in the front, will the speedo healer work on it also? i don't know how much different it is from the 10 but it would seem like it would still work.
bradshow01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 07-27-2008, 04:18 AM
Track Day Rider
 
11ute's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: new zealand
Posts: 139
Posting Frequency
Images: 12
 
speedohealer works fine have one on my 12
11ute is offline  
post #3 of 5 Old 07-27-2008, 11:54 AM Thread Starter
WSB Rider
 
bradshow01's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Norman, Ok
Posts: 828
Posting Frequency
   
Quote:
Originally Posted by 11ute View Post
speedohealer works fine have one on my 12
was it wasy to instal? nice 12, what mods have you done?
bradshow01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 07-27-2008, 02:35 PM
Track Day Rider
 
11ute's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: new zealand
Posts: 139
Posting Frequency
Images: 12
 
very easy to install i had to make the wires longer so i could put it under the
seat. not to many mods just the akras, pc.178rwhp, carrozzeria wheels
watsen design blinkers. muzzy damper .taga under tail
but it is not looking as good now high sided it at the track a few weeks
ago. slowly getting it back together againClick image for larger version

Name:	bikepics-1345194-800.jpg
Views:	201
Size:	63.5 KB
ID:	74177
11ute is offline  
post #5 of 5 Old 10-27-2008, 03:20 AM
Track Day Rider
 
11ute's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: new zealand
Posts: 139
Posting Frequency
Images: 12
 
got the 12 on the road again cheap ebay fairing not as good as the old
one
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1040738.jpg
Views:	128
Size:	209.7 KB
ID:	80413  
11ute is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
05 front brake issue (636 mc) wicked Performance and Tech 3 05-23-2008 09:41 AM
Anyone else have an issue installing CA front flushmount signals?? Leanlow636 Performance and Tech 2 01-02-2008 01:25 AM
Front Brake issue hotfocuson18s The ZX-10R 12 05-29-2007 05:52 PM
HELP front sprocket issue speedo pickup no holes Mustard Performance and Tech 9 05-28-2007 05:45 PM
Speedo Issue Post PCIII - TRE install ctjackster Performance and Tech 6 06-23-2006 11:34 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome