Resolved: Major Issues - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 12-02-2014, 05:49 AM Thread Starter
GP Star
 
lyodbraun's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: NW.OHIO
Posts: 2,897
Posting Frequency
Images: 2
       
Garage
Resolved: Major Issues

Ok so I come to the main screen on my iPad and click to open one of the forums, and each time I click on it Im Getting another window opening with this crap on it here is the link http://natribu.org/?wid=1&[email protected]@

If a mod or someone can help fix this issue. It would be great, not sure if anyone else is getting this ?

lyodbraun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-02-2014, 06:23 AM
Administrator
 
YSR50's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Chicago burbs
Posts: 6,676
Posting Frequency
Images: 32
 
Garage
The issue has been sent to the tech department.

Thanks

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
--Dr. Seuss
YSR50 is offline  
post #3 of 3 Old 12-02-2014, 03:36 PM Thread Starter
GP Star
 
lyodbraun's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: NW.OHIO
Posts: 2,897
Posting Frequency
Images: 2
       
Garage
Thanks, looks like they got it fixed site works like it should again...

lyodbraun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resolved: Buttons missing, smilies and drop down issues SelenaP ZX-10r.net Site Help, Suggestions and Questions 19 12-22-2013 11:51 AM
Resolved: listings LVbrokr ZX-10r.net Site Help, Suggestions and Questions 2 09-17-2013 10:18 AM
Resolved: issues creating threads kurt5153 ZX-10r.net Site Help, Suggestions and Questions 9 04-09-2013 12:05 AM
Gearbox Issues Resolved FAF Pictures and Videos 12 07-01-2006 08:53 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome