Gallery: I see the same thumbnail repeated - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 04-07-2014, 07:46 PM Thread Starter
WSB Rider
 
Porschenut's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Vancouver, B.C. Canada
Posts: 604
Posting Frequency
Images: 2
 
Gallery: I see the same thumbnail repeated

FYI forum Admins.

I'm not sure if others have this problem, but when I look at the gallery page, whenever a user has posted multiple recent pics I see the same thumbnail for all of them rather than thumbnails of the individual pics.

cheers!
Porschenut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 04-08-2014, 02:49 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 417
Posting Frequency
Images: 3
  
Hello,

The gallery looks fine to me. Which browser are you using and when did this issues start occurring? Could you please take a few screen shots for me? Also,please clear your cache as this might help.

Thank you!
~km community support
administrator is offline  
post #3 of 5 Old 04-09-2014, 03:31 PM Thread Starter
WSB Rider
 
Porschenut's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Vancouver, B.C. Canada
Posts: 604
Posting Frequency
Images: 2
 
Here's a screen cap of what I see on the current "Your Ride" page as the current Gallery page has a mix of thumbnails.



Cheers!
Porschenut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 04-09-2014, 04:04 PM
GP Star
 
nakedinseattle's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Seattle
Posts: 2,642
Posting Frequency
       
i'm seeing the same issue he is on multiple pages of that gallery, using chrome though, not IE9
nakedinseattle is offline  
post #5 of 5 Old 04-10-2014, 01:38 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 417
Posting Frequency
Images: 3
  
Hello,


Thank you for the screenshot. We are looking into it right now.

Please bear with us.
~km community support

Last edited by administrator; 04-10-2014 at 01:44 PM.
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
repeated split second weird "bucking/hesitating/sputtering" condition mongo Performance and Tech 12 04-06-2009 01:17 PM
gallery luckz88 ZX-10r.net Site Help, Suggestions and Questions 20 11-23-2008 10:17 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome