TPS sensor bad???? - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 05-18-2011, 01:28 PM Thread Starter
WSB Rider
 
redline659's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 819
Posting Frequency
  
TPS sensor bad????

Question,

I seem to have run into an issue with my TPS. Everything specs out as far as resistance on the TPS, voltage going to TPS, and ground. However the TPS will not return any voltage on the signal wire. Anyone run into an issue like this?
redline659 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-18-2011, 07:27 PM
GP Rider
 
ducatiryder89's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: In the garage!!!!!!
Posts: 1,279
Posting Frequency
Images: 21
  
Checking main or subthrottle sensor? Also are you checking at ECU? Silly questions but its a start.

2005 ZX10R Track Bike With Way To Much Sh*t On It!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ducatiryder89 is offline  
post #3 of 3 Old 05-18-2011, 11:23 PM Thread Starter
WSB Rider
 
redline659's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 819
Posting Frequency
  
Figured it out. Had the signal wire grounded out in a tight spot.
redline659 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen3: Throttle position sensor, and Crank sensor, where are they? (bazzaz related) Dr.Duct_Mossburg The ZX-10R 2 05-15-2011 07:16 PM
O2 sensor 2BIGFRED The ZX-10R 9 06-16-2010 06:36 AM
Tip over sensor UP10 Performance and Tech 2 06-13-2010 07:23 PM
TIP OVER sensor? Ninja187 Performance and Tech 8 06-26-2008 11:20 PM
Tip Over Sensor ( Vehicle Down Sensor) Papo-T Performance and Tech 1 06-02-2008 07:12 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome