top end help - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 04-22-2008, 01:20 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
Black Death 04's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Avon Ohio
Posts: 100
Posting Frequency
 
Question top end help

I have 2004 zx10 with akro slip on, power commander usbIII,k&n filter, Ivan tre, and a custom map. I have 22k miles on the bike and I just changed the spark plugs, cleaned and oiled the air filter and changed the engine oil to maxima 530rr. I took the bike out yesterday and it runs great until i hit 6th gear and the bike will not go past 165 mph indicated on the digital speedometer. The bike seems as if it just sits at 11k rpm's and will not rev out. Does anyone have any ideas as to why it may be doing this. Could the TRE be shorting out or is the motor just not able to pull. I change my oil every 3-5k miles and use only synthetic i run 93 octane and sometimes mix some vp117 when running on the track. Any help or thoughts would be helpful. Last summer the bike was running great and had no problems pulling up to the rev limiter in 6th gear. Is she just getting too old?

Second place is the first loser:deathmeta
Black Death 04 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-22-2008, 07:41 PM
WSB Rider
 
sextaafondo's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Buenos Aires-Argentina
Posts: 742
Posting Frequency
   
Quote:
Originally Posted by Black Death 04 View Post
Is she just getting too old?
:headshake Not at all

Bet on a clogged fuel filter. Many people over here had experienced that.
The filter is inside the fuel pump; sort of mesh type.
Do a search and youŽll find more data

Last edited by sextaafondo; 04-22-2008 at 08:01 PM.
sextaafondo is offline  
post #3 of 3 Old 04-22-2008, 07:58 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
Black Death 04's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Avon Ohio
Posts: 100
Posting Frequency
 
thanks i never thought of that... it always seems the simple stuff is the stuff that bits you in the butt!

Second place is the first loser:deathmeta
Black Death 04 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome