Gen 4: 2011-2015 Strange error codes with kit ECU - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 05-19-2019, 02:00 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Posting Frequency
 
Strange error codes with kit ECU

Hi

I have installed a kit ECU and harness on a zx-10r 2013. There seem to be a few problems:

1) I am getting error codes 1b - 3C, which I understand is ABS and steering damper. This seems strange because the ABS is removed and the race ECU certainly does not support this. This is the same with the steering damper (which is now manual).

2) The ABS Indicator Light and the Warning Indicator Light (Yellow) (just beside) are both on when driving.

3) The Warning Indicator Light (Red) blinks when the ignition is off.

4) I am not able to adjust the shift light, by pressing upper and lower buttons while blinking etc. according to the user manual. It went up to 14000 but does not restart on 9500 as it should, when holding the second button down.

I would be grateful if anyone could shed a light on any of these issues. Thanks!

Regards,
Aksel
aksels is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-20-2019, 12:26 PM
Squid
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 16
Posting Frequency
 
From previous experience (with my Gen 5) all units must be plugged in, switched to off with the kit stuff then can be removed.

On mine I removed the SD and then turned it off but couldn’t get the CEL off till it was plugged back in.


Sent from my iPhone using Tapatalk
theducatiman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you retrieve/ read error codes. Having motor issues... cowasaki The ZX-10R 7 06-21-2010 12:50 PM
DFI error codes. 880turbo Performance and Tech 1 02-06-2010 09:28 AM
Retrieving PREVIOUS error codes? lenshead Performance and Tech 3 03-18-2009 11:39 PM
stange FI error codes leemille Performance and Tech 1 11-21-2006 03:13 PM
How to pull error codes on 06'??? deezuhl Performance and Tech 8 08-27-2006 02:53 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome