Speedo help - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 06-11-2007, 12:13 PM Thread Starter
Squid
 
BRI10R's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: McDonald Pa
Posts: 7
Posting Frequency
 
Question Speedo help

Hi
I am having a problem with my speedo/odom -- neither is working. The tach and all indicator lights are fine. I recently replaced fork seals and also did an oil change but I don't think either of those would have done this. Has anyone else had this problem or know what to check??

Thanks in advance
BRI10R is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 06-11-2007, 12:43 PM
Squid
 
kawaking's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: longview, tx
Posts: 47
Posting Frequency
Images: 1
 
Send a message via AIM to kawaking
please be specific on how it is not working. I had issues with my 2000 r6 tach not working. It ended up being wireing problems. somehow some of the wires out of the tach had pulled out. there pretty cheap so i just bought a new tach. But you know if the needle doesnt work it can only be 2 things, a bad connection on a wire, or you need a new tach because its just faulty. it happens.

06 Lime 10R, street bike
00 Black R6, track bike
kawaking is offline  
post #3 of 5 Old 06-11-2007, 01:00 PM
FAF
Rent this space
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 6,590
Posting Frequency
Images: 8
           
Check your speed sensor down by the front sprocket, it may be loose or disconnected.
FAF is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 06-11-2007, 01:04 PM Thread Starter
Squid
 
BRI10R's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: McDonald Pa
Posts: 7
Posting Frequency
 
not reading any MPH and miles are not registering, but the rpm's are working.
BRI10R is offline  
post #5 of 5 Old 06-11-2007, 01:52 PM
FAF
Rent this space
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 6,590
Posting Frequency
Images: 8
           
It will be the sensor, or its connectors.
FAF is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
04-05, 06-07 speedo zx10r85 The ZX-10R 2 04-26-2007 07:30 PM
Need Speedo Help Bad spawny The ZX-10R 2 07-04-2006 08:59 PM
05 vs 06 Speedo crootster10R Performance and Tech 1 06-16-2006 08:22 AM
Speedo yamadak13 The ZX-10R 8 06-10-2006 12:07 PM
will 06 Speedo fit 05 10r Jamie26 The ZX-10R 17 05-29-2006 10:34 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome