race loom fitting issues gen four. - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 21 Old 11-02-2014, 06:04 AM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
race loom fitting issues gen four.

I've had a quick look and have some questions. Looks like no temp sensor ????. No connections for both butterfly sensors on right side of throttle body. I have a connector that has tps written on it next to the earth wires with no tps any where near the plug. I'm sure someone has been here before and some advice may save me a lot of time.
Also do I need to buy a new fuel pump relay or can I use something from the original loom. Thanks in advance gum .
Gum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 21 Old 11-02-2014, 06:16 AM
GP Star
 
dricked's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Ontario Canada
Posts: 2,164
Posting Frequency
 
You'll need to buy the relay, I got mine for $30 from Superbike toy store.

Installing the harness was very straight foreward. I installed the plastic rivet that's attached to the harness in the same position the oem one was and worked my way backwards then forewards. You will have connections for both butterflies and a tps sensor. They look identical to the ones that were removed from the oem harness.

Which side of the bike did you run the harness down?
dricked is offline  
post #3 of 21 Old 11-02-2014, 06:30 AM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
I have laid it on the right side it's late here. Just had a quick look at it and posted the question. Thanks
Gum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 21 Old 11-02-2014, 08:51 AM
GP Star
 
dricked's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Ontario Canada
Posts: 2,164
Posting Frequency
 
You should be able to find all the connectors, they're there lol. The ones you won't have are upfront for the clutch switch, lights etc.
dricked is offline  
post #5 of 21 Old 11-02-2014, 05:01 PM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
Nope. With fresh eyes this morning. No temp sensor connector. No connectors for the the butterflys on the far right side. I have a plug near the top of shock six pin square connector using five pins. It has tps on it written by someone have no where to plug that. I've checked the part number. 26031-1219 so it should fit. I can't find any decent instructions on this. Gum
Gum is offline  
post #6 of 21 Old 11-02-2014, 05:29 PM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
[IMG][/IMG]


This has TPS written in it, cant see where it goes
Gum is offline  
post #7 of 21 Old 11-02-2014, 05:30 PM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
This plug, DO I reuse part of the old loom ?????

Gum is offline  
post #8 of 21 Old 11-02-2014, 05:31 PM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
From the left side of the engine, I take it a spare.

Gum is offline  
post #9 of 21 Old 11-02-2014, 05:32 PM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
more spares, or something from the original loom. ???

Gum is offline  
post #10 of 21 Old 11-02-2014, 05:34 PM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
have no connectors that i can see for these two connectors,

Gum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory Race ECU and Loom wanted Gen 4. Gum Wanted: Buy or Trade 3 11-08-2013 02:50 PM
Gen 4 Race ECU & Race Loom(wiring harness). JDSZX10R o8 Performance and Tech 0 04-28-2012 10:34 AM
wiring advice for race loom. zxrjohn14 Performance and Tech 21 03-27-2010 08:16 AM
making a race loom?? zxrjohn14 Performance and Tech 10 08-06-2009 06:46 AM
race wiring loom tezzx10r The ZX-10R 2 01-21-2009 06:34 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome