pcIII no lights - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 09-18-2010, 10:27 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 15
Posting Frequency
Images: 1
 
pcIII no lights

Ok I got a pcIII usb and ignition module. Installed everything, hooked it up to my computer ignition(key) off using the 9v battery. everything work as it should.
First night everything seemed to work perfectly. Using a supplied map took the bike out and it ran like a raped ape.
Took the bike to get tuned (the shop no longer does it, long story) so I brought it home to play with a couple different maps. Hook everything up, plugged in 9v battery and nothing. No lights on pcIII, red light on ignition module.
The computer did recognize it as the Serial number displayed and it was able to read the map, but it didn't recognize the ignition module.
I brefly looked over the bike to see if anything had shifted no such luck.
Anyone know what going on?
parisdreams is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-18-2010, 10:28 PM
GP Rider
 
09zx10miami's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: In the woods
Posts: 1,130
Posting Frequency
  
Check your ground.....
09zx10miami is offline  
post #3 of 4 Old 09-19-2010, 09:58 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 15
Posting Frequency
Images: 1
 
Checked ground. don't see any problems there. bike still start and run like a top, but I am pretty that it is not working though.
parisdreams is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 09-20-2010, 04:47 PM
GP Rider
 
09zx10miami's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: In the woods
Posts: 1,130
Posting Frequency
  
Check your firmware and make sure they're up-to date.......
09zx10miami is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding switches to head-lights and running lights Petrus Performance and Tech 1 06-18-2010 12:15 PM
HID lights jryanfallon The ZX-10R 10 04-23-2009 07:30 AM
How to wire up signal lights as running lights? bchandler The ZX-10R 9 06-09-2008 12:23 AM
Two lights are better looking than 1... xxxxxxxK--D The ZX-10R 42 04-27-2007 02:35 AM
hid lights zx10r85 The Out House 3 02-09-2007 08:18 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome