PC3 prob - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 12-15-2009, 02:24 PM Thread Starter
JVT
WSB Rider
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tampa Fl
Posts: 512
Posting Frequency
Images: 4
 
PC3 prob

What did i connect wrong bike wont start without giving throttle and fi light is on. Im guessing the small plug? Someone shoot me an answer before i take it all apart again plz

JVT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-15-2009, 02:33 PM
WSB Rider
 
Join Date: Jun 2009
Location: Bozeman, MT
Posts: 763
Posting Frequency
 
I'm no expert but maybe the stock map has it running too lean. I would try uploading a new map before worrying about it too much.
Scott10r is offline  
post #3 of 6 Old 12-15-2009, 02:39 PM Thread Starter
JVT
WSB Rider
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tampa Fl
Posts: 512
Posting Frequency
Images: 4
 
im an asshole i got it

JVT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 12-15-2009, 02:40 PM Thread Starter
JVT
WSB Rider
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tampa Fl
Posts: 512
Posting Frequency
Images: 4
 
its an 05 and i hooked up the big plug in front or the throttle bodies instead of the rear

JVT is offline  
post #5 of 6 Old 12-15-2009, 02:43 PM Thread Starter
JVT
WSB Rider
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tampa Fl
Posts: 512
Posting Frequency
Images: 4
 
how embarrassing

JVT is offline  
post #6 of 6 Old 12-15-2009, 02:54 PM Thread Starter
JVT
WSB Rider
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tampa Fl
Posts: 512
Posting Frequency
Images: 4
 
now whos got a good map

JVT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
08 Electrical Prob hellsrazor The ZX-10R 3 08-17-2009 08:41 AM
vandal shield prob... I like saki General Motorcycle Discussions 6 06-03-2009 03:01 PM
Small prob w/cooling fan... PushKartChampion Performance and Tech 0 03-29-2008 08:44 AM
important(but prob stupid) question!!! epidemicvp Performance and Tech 8 03-16-2008 01:20 PM
Need Help Weird Clutch Prob 99vorsi Performance and Tech 12 03-29-2007 09:40 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome