Gen 2: 2006-2007 No Start... - Page 2 - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 13 Old 11-06-2019, 11:53 AM Thread Starter
Squid
 
KEValenta's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 5
Posting Frequency
 
Yeah the gen 2 has a secondary butterfly. It opens just fine with the computer when the key is turned on.
KEValenta is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 13 Old 11-06-2019, 03:31 PM
gaz
Track Day Rider
 
Join Date: Aug 2017
Location: monroe ga.
Posts: 225
Posting Frequency
  
loud backfire is usually a dead giveway spark or fuel out of time.
gaz is offline  
post #13 of 13 Old 11-06-2019, 04:57 PM Thread Starter
Squid
 
KEValenta's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 5
Posting Frequency
 
Ok. So I removed my ignition coil harness and untaped it to look for breaks in the wiring. Wires all look good. Only thing is there is a red wire coming from each coil connecter that all collect into one connecter. I have no clue where this connecter plugs into. When I look at photos of my same coil harness they have this connecter taped over. Any clues as to where this hooks up to? I can’t seem to find where it goes and the service manual isn’t helping. The other wire for each coil connecter all feed into one large connector that plugs into the main harness.
KEValenta is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
vdharris
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome