Need help bike wont go!!! - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 Old 05-12-2011, 07:54 PM Thread Starter
Champion Rider
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 338
Posting Frequency
 
Need help bike wont go!!!

Hey, Leaving for the beach for bike week on saturday and my bikes running terrible. Hooked up a PC3 and removed 2ndarys well bike kept loading up with fuel and wanting to cut out so I said f-it, put the butterflies back in went with another just a base tune without the buterflys removed and it wouldn't even crank so I said f-it again removed the PC3 and returned it back to mostly a stock state. cranked up but still ran like crap. I have an FI light on and all my servos are connected. How do you check codes to find out whats going on. I feel like my butterflies are not opening at all now. Im completely lost I didn't unhook any of the connectors for that stuff. I need to get tha bike back going before saturday morning

Thanks guys
AC

Last edited by 04-ZX-10r; 05-12-2011 at 11:14 PM.
04-ZX-10r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 05-12-2011, 08:14 PM Thread Starter
Champion Rider
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 338
Posting Frequency
 
Code 32 is what its showing?? someone hook me up with a fix, I have the butterflies back in now when I turn the key on the 2ndarys don't open the the pre-set thing they used to do on start up. I know someones ran into this
04-ZX-10r is offline  
post #3 of 7 Old 05-12-2011, 09:10 PM
GP Star
 
zx racer's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Scottsboro, AL
Posts: 3,763
Posting Frequency
      
Quote:
Originally Posted by 04-ZX-10r View Post
Code 32 is what its showing?? someone hook me up with a fix, I have the butterflies back in now when I turn the key on the 2ndarys don't open the the pre-set thing they used to do on start up. I know someones ran into this
look at my service manual and for code 32 it says subthrottle sensor malfuction, wiring open or short.

05 ZX-10R SWB.
zx racer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 Old 05-12-2011, 11:12 PM Thread Starter
Champion Rider
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 338
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by zx racer View Post
look at my service manual and for code 32 it says subthrottle sensor malfuction, wiring open or short.
Ended up pulling the whole bike apart again and figureing out the issue myself but it was the subthrottle that was off the mark...just ended up pulling out all the 2ndary crap and the bike runs fantastic now!
04-ZX-10r is offline  
post #5 of 7 Old 05-13-2011, 12:30 AM
Late Apex
 
Solo-Six's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Norcal
Posts: 803
Posting Frequency
  
Quote:
Originally Posted by 04-ZX-10r View Post
Ended up pulling the whole bike apart again and figureing out the issue myself but it was the subthrottle that was off the mark...just ended up pulling out all the 2ndary crap and the bike runs fantastic now!

What you mean "SUBTHROTTLE WAS OFF ITS MARK"


________________Grip It And Rip It_________________
Solo-Six is offline  
post #6 of 7 Old 05-13-2011, 01:07 AM Thread Starter
Champion Rider
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 338
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by Solo-Six View Post
What you mean "SUBTHROTTLE WAS OFF ITS MARK"
Theres 2 white marks that need to be lined up on that sensor, mine was way off causing the bike to throw the FI light so I just took the whole servo off. whats up with the all caps boss man?
04-ZX-10r is offline  
post #7 of 7 Old 05-14-2011, 11:27 PM
Late Apex
 
Solo-Six's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Norcal
Posts: 803
Posting Frequency
  
Quote:
Originally Posted by 04-ZX-10r View Post
Theres 2 white marks that need to be lined up on that sensor, mine was way off causing the bike to throw the FI light so I just took the whole servo off. whats up with the all caps boss man?
Hahaha Bad habit to express myself ,...Not elling ..but still dont understand the word "sub throttle" is that the name of the part in the servo or something. Not being a smart ass im intrigued that I am about to learn something


________________Grip It And Rip It_________________
Solo-Six is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 1: Bike wont start. Plz help before i sell this bike!! jdzx10r Performance and Tech 8 08-21-2012 01:47 AM
Bike wont rev above 4,000 RPM PIN IT 2 WIN IT Performance and Tech 20 10-31-2009 06:50 AM
help bike wont rev over 6000 04 10r please streetfighter Performance and Tech 8 01-07-2007 04:06 PM
bike wont rev out streetfighter Performance and Tech 4 11-22-2006 08:02 PM
Help - bike wont start mgo7483 Performance and Tech 12 11-23-2005 09:55 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome