Gen 4: 2011-2015 Help - Won't Start - Flashing Fuel Light - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 08-28-2012, 06:23 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 30
Posting Frequency
 
Help - Won't Start - Flashing Fuel Light

Hey Guys,

I'm rebuilding my Gen IV after I had it down. Its pretty much back together and I'm trying to start it. It cranks fine but doesn't want to fire. The fuel light is flashing on and off pretty fast. I figured it was the vehicle down sensor which got damaged, but I'm not totally convinced that's the problem. When I unplug that sensor the KTM lights start going crazy so I think it is still functioning. Does anyone have any suggestions for what it could be other than that sensor before I go dropping $60 on a new one? Thanks.

Nate
NateBob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 08-28-2012, 06:26 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 30
Posting Frequency
 
I forgot to mention I did try the obvious by running to the gas station and getting a gallon of fuel. There is definitely enough fuel in the tank.
NateBob is offline  
post #3 of 6 Old 08-28-2012, 06:32 AM
Champion Rider
 
caprice's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Venusbay Australia
Posts: 459
Posting Frequency
 
Did ya plug ya fuel pump plug back in its between the battery and tank
caprice is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 08-28-2012, 08:32 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 30
Posting Frequency
 
Yup. That was it. The wires were hidden under the tank. Much appreciated.
NateBob is offline  
post #5 of 6 Old 08-28-2012, 08:40 PM
BigCat for Prez!
 
BigCat10R's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baton Rouge, Louisiana
Posts: 7,229
Posting Frequency
           
glad u got it fixed


Quote:
Originally Posted by nakedinseattle View Post
in reference to the man card issue, let me clarify it for everyone, " If a man builds a 1000 bridges and sucks one cock, that doesnt make him a bridge builder, it makes him a cock sucker..."
My bike is the fattest and slowest of all the G2s
BigCat10R is offline  
post #6 of 6 Old 08-29-2012, 02:06 AM
Champion Rider
 
caprice's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Venusbay Australia
Posts: 459
Posting Frequency
 
Thats joy only a minor thing glad i could help there's nothing worse than gettin things all back together and its still not working
caprice is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 1: new fuel pump...wont idle..flashing fi light jdmtunerguy The ZX-10R 34 11-13-2011 11:59 AM
Gen 2: HELP! Warning Light + Oil Light Flashing... kewlman The ZX-10R 5 04-12-2011 05:31 PM
HELP--Fuel Light flashing 05 zx10r will not start victort13 The ZX-10R 8 08-12-2009 07:16 AM
Help FI light is flashing guzmanx Performance and Tech 21 11-27-2008 10:55 AM
FI light flashing zxrjohn14 The ZX-10R 5 09-21-2008 03:14 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome