Gen 1: 2004-2005 HELP Speedrd... - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 07-09-2013, 02:06 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
Join Date: Sep 2012
Location: charleston
Posts: 102
Posting Frequency
Images: 3
 
HELP Speedrd...

So got a speedrd for my 04. checked my speed with my phone which btw is a pain in the arse. Soo went to plug it in, removed the seat, side panels, and tank. So where in the world is the plug for this thing. So frustrated, spent 2 hours looking for this plug and I have absolutely no idea where it is. Any help is greatly appreciated.
sckrocodile is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 07-09-2013, 03:14 PM
GP Rider
 
TechX's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1,624
Posting Frequency
   
Speed

Quote:
Originally Posted by sckrocodile View Post
So got a speedrd for my 04. checked my speed with my phone which btw is a pain in the arse. Soo went to plug it in, removed the seat, side panels, and tank. So where in the world is the plug for this thing. So frustrated, spent 2 hours looking for this plug and I have absolutely no idea where it is. Any help is greatly appreciated.
Don't know what a speedrd is if its like a speedo healer then the wiring to hook it up is on the bikes left side if front of the ignition cover. That's where I had to connect my speedo healer for my Gen 1.
TechX is offline  
post #3 of 5 Old 07-09-2013, 03:55 PM
Track Day Rider
 
11ute's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: new zealand
Posts: 139
Posting Frequency
Images: 12
 
11ute is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 07-09-2013, 04:21 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
Join Date: Sep 2012
Location: charleston
Posts: 102
Posting Frequency
Images: 3
 
wow was I looking in the wrong spot. Thank you sooo very much.
sckrocodile is offline  
post #5 of 5 Old 07-29-2013, 12:56 PM
Squid
 
black3gks's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: hutchinson, ks
Posts: 43
Posting Frequency
Images: 4
 
just saw this. did you get it working correctly? was going to offer some assistance. just installed mine a few days ago
black3gks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome