Headlights dont work - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 05-16-2012, 03:37 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: May 2011
Posts: 5
Posting Frequency
 
Headlights dont work

I went to turn on my bike (05 zx10r) the other day and noticed that the blue high beam indicator was not working. So I checked the lights in front and neither were lit. I checked the fuse and it was blown so I replaced it but this did nothing. Any suggestions?

Running DDM HID's for about a year now, cant imagine that both of them blew at the same time.
harrow728 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-16-2012, 10:26 PM
BigCat for Prez!
 
BigCat10R's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baton Rouge, Louisiana
Posts: 7,229
Posting Frequency
           
Not sure abt the indicator, but could be a blown ballast. Itll stop them from working if it is bad.
BigCat10R is offline  
post #3 of 3 Old 05-16-2012, 10:41 PM
Track Day Rider
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 102
Posting Frequency
 
Yeah most likely the ballast the same thing just happened to me.Replace the fuse and throw stock lights to see if it fixes the problem
914rr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
fuse, gen 1, headlights, hid, lights

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
turn signals stay on and headlights wont work merodrig The ZX-10R 1 06-28-2010 02:48 AM
Headlights doesnt work sladkixxx The ZX-10R 22 02-02-2010 09:54 AM
Help! 04 Speedo dont work saki10man Performance and Tech 11 07-15-2009 12:31 PM
quickshifter on 08 dont work speeddemon Performance and Tech 9 05-18-2009 07:04 PM
07 ZX6r stock body work headlights etc... avdigigeek Parts, Gear and Accessories 1 09-15-2008 06:15 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome