gen four electronics issues - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 12-24-2014, 05:31 AM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
gen four electronics issues

Gday. I have crashed my gen 4. Rebuilt it with a race loom and ecu. Starts and runs well. But the traction control 123 / off is flashing and I can't adjust it also the power setting is stuck on 1 and that won't adjust as well. Any thoughts on where to look first.
Thanks Lyndon
Gum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-24-2014, 06:53 AM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
Code 62. Clearly I have done something wrong. Will have a look in the morning.
Gum is offline  
post #3 of 6 Old 12-24-2014, 06:56 AM
GP Star
 
dricked's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Ontario Canada
Posts: 2,164
Posting Frequency
 
Check the left bar switch with a multi meter. I had the same symptoms when I wired my stm switch incorrectly. I didn't check for codes though...
dricked is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 12-24-2014, 08:14 AM
ZX-10R enthusiast
 
dudewhrsmybike's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston, Texas
Posts: 6,556
Posting Frequency
Images: 4
       
Garage
gen four electronics issues

Code 62 is Subthrottle valve actuator...perhaps you forgot to plug it in

Do you have a svc manual?

Strictly for my Ninjas
https://www.instagram.com/mistr.123/
Current Ride: 2016 ZX-10R ABS (under construction)
Former Ride: 2011 ZX-10R ABS
17/41, Woolich Racing Tuned ECU and QS, Rifleman's 1/5th throttle insert, CL XBK5 pads, Yosh case sliders, Mivv Carbon w/ Ti Akra link
dudewhrsmybike is offline  
post #5 of 6 Old 12-24-2014, 08:19 AM
ZX-10R enthusiast
 
dudewhrsmybike's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston, Texas
Posts: 6,556
Posting Frequency
Images: 4
       
Garage
It's this plug, might want to have a look Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByMotorcycle1419430758.238581.jpg
Views:	63
Size:	77.5 KB
ID:	302105

Strictly for my Ninjas
https://www.instagram.com/mistr.123/
Current Ride: 2016 ZX-10R ABS (under construction)
Former Ride: 2011 ZX-10R ABS
17/41, Woolich Racing Tuned ECU and QS, Rifleman's 1/5th throttle insert, CL XBK5 pads, Yosh case sliders, Mivv Carbon w/ Ti Akra link
dudewhrsmybike is offline  
post #6 of 6 Old 12-25-2014, 01:12 AM Thread Starter
Gum
Track Day Rider
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Posting Frequency
 
Yep. Didn't plug it in. Power and traction control all good now. Now can I make the mph cluster to read in metric.
Gum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 2 motor with Gen 3 electronics? Quantrill Performance and Tech 6 10-29-2013 08:40 AM
GEN 2: issues with Woodcraft case covers. Compatibility with GEN 3??? Please, HELP!!! mishanja Performance and Tech 4 04-10-2013 12:43 PM
TV electronics gurus logmaster The Out House 14 11-07-2011 11:58 PM
Need Electronics Help...Relays casey The Out House 8 08-22-2007 06:07 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome