Gen 3:problem with encode key - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-11-2012, 03:53 PM Thread Starter
Squid
 
italianos's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Posting Frequency
 
Gen 3:problem with encode key

When I got the bike the guy he had lost the one black key and so ,he give me one black and red .
I got a new key(original) and i went to kawasaki dealer to encode.
When was complete the process with the new key,he opened the switch and made check(normal) but the petrol pump was not working(with the old key was working).
They tell me maybe the problem is the pc or because it has no lights(Racing Bodywork).
Ηas happened something similar to anyone?
I am surprised that , pc or that has no lights can pose a problem to read the immobilizer .

Last edited by italianos; 08-11-2012 at 05:22 PM.
italianos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ZX10R 2010 Break in problem or old liquid problem? ChrilleRR The ZX-10R 10 08-10-2012 09:16 AM
Gen 2: Low End problem and Problem with Engine Solo-Six The ZX-10R 16 04-10-2011 12:53 AM
A problem with my 09 10 therizza The ZX-10R 22 05-22-2010 05:38 AM
08 problem. IggyBcool The ZX-10R 18 05-19-2010 01:16 AM
Uh oh....problem. Jay Performance and Tech 10 08-21-2005 01:34 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome