fi light no power - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 04-26-2008, 05:05 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Posting Frequency
 
fi light no power

Hi
I have a 05 zx10r .the fi light is permently on and i have little or no power when i wind it on.it seems to be a fuel problem . can any body help.

ckel
ckel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-26-2008, 05:12 AM
Custom Powder Coater
 
06blackpearl's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Jersey
Posts: 6,556
Posting Frequency
Images: 70
           
First off did you put any aftermarket stuff on exhaust PCIII ari filter?? Just a guess but u may have a loose connection somwere

www.sportbikepc.com
Sport Bike Powder Coating,LLC
Custom Powder Coating & Authorized Dealer for:
ASV Levers,Brocks Performance,Carrozzeria Wheels,Core Moto Brake Lines, EarthX Batteries,Sato Racing, SuperSprox..
PM or [email protected] for pricing..
06blackpearl is offline  
post #3 of 3 Old 04-26-2008, 05:16 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Posting Frequency
 
ye put on a scorpion high level exhaust but hat was last year
ckel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FI Light? walkthisway21 Performance and Tech 11 08-27-2007 09:50 PM
oil light on??? scream-n-10r The ZX-10R 3 07-10-2007 01:51 AM
help power commander issues wont run properly red fi light is on streetfighter Performance and Tech 17 11-12-2006 01:56 PM
oil light Mitter714 The ZX-10R 8 03-19-2006 01:39 PM
FI light igor The ZX-10R 3 09-11-2005 02:31 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome