FI light. - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 09-12-2010, 11:59 PM Thread Starter
Champion Rider
 
Somatic Healer's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Dayton area.
Posts: 333
Posting Frequency
 
FI light.

The past couple of time i have ridden i have been getting an FI light when i stop at a street light. Once i i take off and start moving again it goes off. Stock header with the exhaust valve. Gp style slip on. ATRE/GiPro. Any ideas on what could be causing this?
Somatic Healer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 09-13-2010, 01:15 AM
Licensed Dist of HaterAde
 
TMY10ER's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Houston,TX
Posts: 11,423
Posting Frequency
Images: 10
           
Send a message via Yahoo to TMY10ER
"maybe" unhook the pos from the battery for 30 seconds or so then reconnect....see if it still does it after that? i can't honestly think of anything else right now? ya got enough oil right?
TMY10ER is offline  
post #3 of 5 Old 09-13-2010, 06:14 AM
WSB Rider
 
torqczar's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: edgewater,fl.
Posts: 555
Posting Frequency
 
if FI light came on it set a code. retrieve code ,then erase codes. if no codes then the ecm lost 12v signal .. positive. and /or negative battery cable ?????
torqczar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 09-13-2010, 07:19 AM
Licensed Dist of HaterAde
 
TMY10ER's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Houston,TX
Posts: 11,423
Posting Frequency
Images: 10
           
Send a message via Yahoo to TMY10ER
Quote:
Originally Posted by torqczar View Post
if FI light came on it set a code. retrieve code ,then erase codes. if no codes then the ecm lost 12v signal .. positive. and /or negative battery cable ?????
That's what i was thinking since he said it turns back off once he starts going again......probably something loose/losing contact?
TMY10ER is offline  
post #5 of 5 Old 09-14-2010, 12:38 PM Thread Starter
Champion Rider
 
Somatic Healer's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Dayton area.
Posts: 333
Posting Frequency
 
I will check all my connections. Thanks for the advice.
Somatic Healer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guage light. Anyone know what light this is? Chekoz77 The ZX-10R 3 08-15-2010 11:20 AM
Fi light blinking and Oil light 10R-rugger Performance and Tech 14 07-23-2009 05:20 AM
Oil Light dimly light in rain storm?? fourtraxjay Performance and Tech 8 08-14-2008 10:30 AM
FI light on, no Neutral light. yammaxx The ZX-10R 12 05-28-2008 08:12 PM
FI light ninja_12r2000 The ZX-10R 0 05-26-2007 08:20 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome