Engine codes after slip on installed - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-07-2018, 01:21 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 32
Posting Frequency
 
Engine codes after slip on installed

Install M4 slip on put on a exup servo eliminator tirn on bike flashing on the dash and engine light on and flashing where the power mode is. Did a search on forum not anything I can see answer my question. Is this normal on the Zx10RR to do after install on slip on and exup eliminator. By the way I have a 18 zx10RR just want to make sure it a common thing with Kawasaki?

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
TainoWarrior is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 5: 2016 ZX10R FI codes after installing PCV Hoshino Sato Performance and Tech 17 09-11-2018 01:18 PM
First real ride after i got the boz installed six2one Pictures and Videos 16 03-23-2009 12:01 AM
need help!!!blowout the ECU fuse after walbro installed plasticbaby Performance and Tech 18 12-03-2007 12:13 PM
Engine vibration increase after installing slip on Katmanblues The ZX-10R 8 07-17-2007 01:15 AM
Q. FI light came on after PCIII was installed michboy Performance and Tech 8 12-13-2006 09:40 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome