Electrical issue??? - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 07-26-2016, 09:12 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 1
Posting Frequency
 
Electrical issue???

I have a 2005 ZX10R, which I have just bought as a track bike. The bike was running perfectly but last ride, it doesn't like revving past about 8-9k it's like it's short of fuel or something. The effect is a bit like traction control. it does rev through it but it takes ages. If you rev the bike with the clutch in, it's perfect. It just seems to be under load... any ideas would be greatly appreciated.
Dave Cronin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-27-2016, 02:57 AM
GP Rider
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,047
Posting Frequency
      
Fuel Pump clogged, get another pump
Boxtradamus is offline  
post #3 of 3 Old 07-27-2016, 07:59 AM
GP Star
 
zx racer's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Scottsboro, AL
Posts: 3,748
Posting Frequency
      
Swap the fuel pump out... problem solved

05 ZX-10R SWB.
zx racer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help... electrical issue billszx10 The ZX-10R 5 12-29-2013 07:44 PM
Gen 4: Electrical issue? sdiver68 The ZX-10R 13 07-02-2012 06:44 PM
Strange Electrical Issue Jingalls1000 The ZX-10R 5 01-29-2009 05:41 PM
ZX-10R '05 electrical issue Fillbiker Performance and Tech 7 04-17-2007 11:27 AM
Electrical Issue sonic397 Performance and Tech 8 09-16-2006 04:20 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome