bad autotune i think - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-20-2012, 06:21 AM Thread Starter
Street Rider
 
derrickd's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 67
Posting Frequency
 
bad autotune i think

SO ive have my power command and auto tune in my bike for about a yr now but here is the problem the only adjust it has in the trims is in the 0 rpm range anyone else have this issue .
derrickd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 3: Bazzaz Autotune & Power Commander Dynojet autotune system Showdown PatrickG The ZX-10R 31 01-10-2016 08:35 AM
Gen 1: PC-V & autotune on a 1st GEN Balogiannis How To... 56 03-23-2012 08:38 PM
A lil help with Autotune 2BIGFRED The ZX-10R 10 07-10-2010 08:50 AM
autotune 2BIGFRED The ZX-10R 1 06-23-2010 11:09 AM
Autotune for PC V ronnulph The ZX-10R 15 01-03-2010 12:38 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome