Gen 4: 2011-2015 Baby wont Start :( - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 12-14-2014, 03:27 AM Thread Starter
WSB Rider
 
Baddie's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 553
Posting Frequency
 
Unhappy Baby wont Start :(

Ok…. Technical help needed..Yes … hard to believe but my baby won’t start….Specially not being a Honda hehehe.

Planning to take the girl out today for a trip to the gong, went to start and she was lucky to turn over …

The brain was telling me flat battery, therefore removed and placed on Charger,( which indicated needing charging), well three hrs later after being on the charger still no luck and I can smell fuel….I’ve now placed my Ctek tickle charger on and now it’s still indicating it needs charge….MMMMM.

Checked fuses, disable Q/Shifter and now leaving over night.

The battery is a Yuasa…OEM 3 years old.

Girls do you think it’s the battery?.

Thanks in advance.
Baddie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 12-14-2014, 09:06 AM
GP Star
 
keithk's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Elkhart Indiana
Posts: 4,480
Posting Frequency
Images: 1
      
Quote:
Originally Posted by Baddie View Post
Ok…. Technical help needed..Yes … hard to believe but my baby won’t start….Specially not being a Honda hehehe.

Planning to take the girl out today for a trip to the gong, went to start and she was lucky to turn over …

The brain was telling me flat battery, therefore removed and placed on Charger,( which indicated needing charging), well three hrs later after being on the charger still no luck and I can smell fuel….I’ve now placed my Ctek tickle charger on and now it’s still indicating it needs charge….MMMMM.

Checked fuses, disable Q/Shifter and now leaving over night.

The battery is a Yuasa…OEM 3 years old.

Girls do you think it’s the battery?.

Thanks in advance.

maybe if you wait long enough a girl might actually read this and be able to answer your question.

Its green and it says Kawasaki ninja zx10r on it!
keithk is offline  
post #3 of 5 Old 12-14-2014, 09:39 AM
GP Rider
 
TechX's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1,624
Posting Frequency
   
Its the battery under load its failing.
TechX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 12-14-2014, 12:02 PM
Track Day Rider
 
slowmoves's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: dfw tx
Posts: 108
Posting Frequency
 
Garage
Get you a shorai battery. They take a beating and keep on going! I have yet to put mine on a charger and it starts everytime. Even after losing a stator and rectifier and completely draining the battery.
slowmoves is offline  
post #5 of 5 Old 12-15-2014, 01:09 AM Thread Starter
WSB Rider
 
Baddie's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 553
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by TechX View Post
Its the battery under load its failing.
Yes :(
Baddie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 1: please help 05 zx wont start theillvart The ZX-10R 5 05-06-2011 09:47 AM
05 zx-10 wont start wideopen23 The ZX-10R 12 12-26-2008 11:13 AM
Sometimes wont start NZ_ZX10R Performance and Tech 3 01-21-2008 11:26 AM
wont start 10roller Performance and Tech 5 05-08-2007 06:44 PM
help.. wont start solarbeast06 The ZX-10R 24 02-08-2007 07:56 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome