is anybody else running this - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 02-25-2008, 10:33 PM Thread Starter
Champion Rider
 
Join Date: May 2006
Location: NM
Posts: 423
Posting Frequency
Images: 8
  
anyone else have this problem ??

i got a .50 kawi HG and intake cam... and the highest ocatane i can get is 90 octane around here. unless i buy VP. the bike was tuned on 93 pump gas. anyone thing this is a dumb question. just thought of it and i dont feel like thinkng just thought i would see if anyone else is doing this

Last edited by zx10r85; 02-26-2008 at 10:04 AM.
zx10r85 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-26-2008, 12:12 AM
GP Rider
 
Rspec99's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Great White North
Posts: 1,634
Posting Frequency
Images: 11
      
90 octane is less than the min. recommended octane for a stock ZX10R. A few people have run 87, some have reported detonation (pinging), others have not. The 10R at stock is at 12.7:1 compression ratio. With your head gasket, you're probably a tick over 13:1. That's pretty high. I'd be careful.
Rspec99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Up and running again Gang Green The ZX-10R 5 02-21-2008 10:35 PM
Running a 10R again TX-954 Strip 11 06-17-2007 05:28 PM
Any one running 190/55 on a 04-05? 9R to 10R The ZX-10R 23 06-15-2007 11:48 AM
Running It In invernessink The ZX-10R 23 03-24-2007 09:43 PM
Running w/o oil? theblackone The ZX-10R 11 06-13-2005 03:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome