acceleration delay problems - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 17 Old 12-31-2008, 03:31 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Posting Frequency
 
acceleration delay problems

Ok i just got a 2005 zx10r and it seems like when im WOT everything is fine but when i let off and get back on it theres a huge delay then takes off hard. It has a full two brothers exhaust system, power commander 3, k&n air filter, and an ivans timing retard sensor. I've had the power commander re mapped and is running better but it still isnt completely fixed. It still seems like its running lean. I was thinking it was either the fuel pump or dirty injectors but someone also said it could be the computer. Any body got any input??????
npicolo2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 Old 12-31-2008, 04:30 PM
WSB Rider
 
drkramm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: catasauqua, pa
Posts: 798
Posting Frequency
  
accelerator pump might be set wrong (in the pc3)

and its a timing retarded eliminator not sensor

and welcome to the forum

"Once you've tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return."
drkramm is offline  
post #3 of 17 Old 12-31-2008, 04:46 PM
GP Rider
 
jayizzo's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: broward fl
Posts: 1,033
Posting Frequency
    
Quote:
Originally Posted by drkramm View Post
accelerator pump might be set wrong (in the pc3)

and its a timing retarded eliminator not sensor

and welcome to the forum
yeah what he said or you can just trade it for an 07 ZX10r

ZX10R now i know why its called MONSTER
Go Ninja Go Ninja Go!

GIFSoup
jayizzo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 17 Old 01-01-2009, 01:25 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Posting Frequency
 
i downloaded the accelerator pump thing from dynojet what is it supposed to be set at?
npicolo2 is offline  
post #5 of 17 Old 01-01-2009, 01:28 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Posting Frequency
 
whats it supposed to be set at?
npicolo2 is offline  
post #6 of 17 Old 01-01-2009, 01:58 PM
WSB Rider
 
drkramm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: catasauqua, pa
Posts: 798
Posting Frequency
  
theres no best setting .. i would turn it off and see if it solves your proplem .. if it is the pump feature i would say its pushing too much fuel ..

"Once you've tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return."
drkramm is offline  
post #7 of 17 Old 01-01-2009, 02:38 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Posting Frequency
 
so should i turn down the senistivity and what do i do with the roms n shit i dont kno how to just turn it off
npicolo2 is offline  
post #8 of 17 Old 01-01-2009, 02:39 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Posting Frequency
 
i was thinkin it wasnt gettin enough
npicolo2 is offline  
post #9 of 17 Old 01-01-2009, 02:39 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Posting Frequency
 
i meant rpms sorry
npicolo2 is offline  
post #10 of 17 Old 01-01-2009, 03:03 PM
WSB Rider
 
drkramm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: catasauqua, pa
Posts: 798
Posting Frequency
  
depends .. if your pumpin in too much your gonna flood it out and have to burn up that gas .. not sure how to turn it off seeing as i don't have a pc3 on my bike any more but if you set the rpms to the lowest setting fuel amount to the lowest setting and throttle % up to 100% or as close as you can get you'll pretty much have it turned off

"Once you've tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return."
drkramm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
H.I.D. vs STOCK Highbeam delay Lucky10R The ZX-10R 17 05-11-2008 06:28 PM
Delay on my new 10 & pictures of the 07 themonkey Pictures and Videos 4 03-01-2008 03:30 PM
Video....ZX10 acceleration Sands Pictures and Videos 33 04-12-2007 06:31 AM
Best Set Up For Acceleration? DB's ZX10R The ZX-10R 15 06-05-2005 09:48 PM
ZX10R Delay litrejunkie The ZX-10R 1 02-06-2004 01:25 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome