Gen 3: 2008-2010 09 ZX10 wont start need some help - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 08-25-2012, 07:57 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
JustSprayIt's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Elkridge , MD
Posts: 114
Posting Frequency
 
09 ZX10 wont start need some help

So my bike was in a accident and it ripped off the nose of the bike since then it wont start the bike cranks but theres no fuel or spark when you turn the key the pump dosent prime or anything ... I replaced the tip sensor and any fuses that were blown the cluster is to messed up to read but a shop let me use one and it said code 39 which is a ecu issue theres continuity from both ends of the ecu signal wire at the cluster and ecu. Should I replace the ecu or has anyone ever had a similar issue

thanks in advance
JustSprayIt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-27-2012, 01:35 AM
GP Star
 
tasos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Cyprus, Europe
Posts: 2,658
Posting Frequency
Images: 8
       
Send a message via Yahoo to tasos
Check that the pins on the ecu wires are all plugged-in, making good contact with ecu when connected.
tasos is offline  
post #3 of 4 Old 08-27-2012, 04:55 PM
Squid
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Posting Frequency
 
Check the imobilizer wires and antena
bikeserv is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 08-28-2012, 06:43 AM
Track Day Rider
 
maXmood's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Bahrain
Posts: 132
Posting Frequency
 
swap ecu with a friend that has the same bike, check if it works that way.

check your wires going to the injectors and immobilizer and make sure they're all working fine.

Learning stage...
maXmood is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 3: HELP..!! GEN 3 wont start.... KIRK_ADAMS Performance and Tech 18 10-18-2011 10:04 PM
04 10r wont start... SoRicey General Motorcycle Discussions 4 04-02-2011 08:12 PM
Help 05 zx10 wont start FreeAgent General Motorcycle Discussions 13 03-20-2011 01:18 PM
'08 ZX10 would only start with the charger hooked up, and now wont run at all. Cocky Rooster Performance and Tech 19 09-09-2010 08:49 AM
Sometimes wont start NZ_ZX10R Performance and Tech 3 01-21-2008 11:26 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome