tranny problems please help - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 06-19-2006, 08:02 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
99vorsi's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Arkansas
Posts: 194
Posting Frequency
 
tranny problems please help

My bike's clutch feels like its slippin hard in 6th gear only. I can leave hard on the clutch and switch gears like normal. But I can put in 6th and ride all day about 75 to 80 but if I punch and the revs reach about 9000 its just shoots to the rev limiter without gaining speed what the fuck???? I hear no weird noise and the clutch works fine in all the other gears???? Please help someone
99vorsi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 06-19-2006, 08:08 PM
GP Star
 
lunitk's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Where I lay my head is home...
Posts: 2,577
Posting Frequency
Images: 6
           
this never gets old..............









































Whew! I thought you ment you had TRANNY problems!!
Attached Images
 
lunitk is offline  
post #3 of 6 Old 06-19-2006, 09:39 PM
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,190
Posting Frequency
 
Argh! My Eeeeeeyyyyyeeesssss!
SuicideMachine is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 06-19-2006, 10:58 PM
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 184
Posting Frequency
Images: 1
 
Quote:
Originally Posted by 99vorsi
My bike's clutch feels like its slippin hard in 6th gear only. I can leave hard on the clutch and switch gears like normal. But I can put in 6th and ride all day about 75 to 80 but if I punch and the revs reach about 9000 its just shoots to the rev limiter without gaining speed what the fuck???? I hear no weird noise and the clutch works fine in all the other gears???? Please help someone
sounds like your clutch is toast Have you checked it out ?
P.Garvin is offline  
post #5 of 6 Old 06-19-2006, 11:05 PM
GP Star
 
10 speed's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Charleston south carolina
Posts: 4,682
Posting Frequency
Images: 1
     
clutch not tranny

I got tiered of buying go fast parts.... So i got a turbo! now i need go slow parts!
If it aint modded it aint yours!
10 speed is offline  
post #6 of 6 Old 06-20-2006, 09:12 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
99vorsi's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Arkansas
Posts: 194
Posting Frequency
 
yea they said it was my clutch today has anyone installed a new set is it very hard?
99vorsi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'05 zx10r tranny issues nan750 The ZX-10R 41 07-10-2006 07:49 PM
Michelin Power race heat problems... lespaul66 Performance and Tech 22 11-10-2005 05:47 PM
Bike Problems DustinR The ZX-10R 9 09-14-2005 12:47 PM
Gear/Clutch problems... hillcountry10r The ZX-10R 33 06-30-2005 07:14 PM
Engine problems with the 10? burgerkin The ZX-10R 11 10-09-2004 07:24 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome