uploading problems ? - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 14 Old 04-24-2012, 11:43 AM Thread Starter
Champion Rider
 
ZXMAN6285's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Dekalb,IL
Posts: 393
Posting Frequency
 
uploading problems ?

is anyone else having problems uploading pics to the site. I tried on 2 different browsers and both of them failed.
ZXMAN6285 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 Old 04-24-2012, 11:46 AM
Slow Poke
 
bgmagma10's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tulsa ok
Posts: 5,584
Posting Frequency
Images: 10
           
Quote:
Originally Posted by ZXMAN6285 View Post
is anyone else having problems uploading pics to the site. I tried on 2 different browsers and both of them failed.
Looks like it worked for me
Attached Images
 
bgmagma10 is offline  
post #3 of 14 Old 04-24-2012, 11:49 AM Thread Starter
Champion Rider
 
ZXMAN6285's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Dekalb,IL
Posts: 393
Posting Frequency
 
sonofabitch..... alright. I have used the same camera for ever and never had a problem. It just says "uploading please wait", then the whole screen just turns white. Guess I will keep trying. thanks
ZXMAN6285 is offline  
post #4 of 14 Old 04-24-2012, 11:51 AM
Slow Poke
 
bgmagma10's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tulsa ok
Posts: 5,584
Posting Frequency
Images: 10
           
Are you uploading from your computer or camera? If camera, try saving image to your computer and upload from there. That may fix it.
bgmagma10 is offline  
post #5 of 14 Old 04-24-2012, 11:55 AM Thread Starter
Champion Rider
 
ZXMAN6285's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Dekalb,IL
Posts: 393
Posting Frequency
 
there on my sd car, but I will give it a whirl.
ZXMAN6285 is offline  
post #6 of 14 Old 04-24-2012, 11:56 AM
Slow Poke
 
bgmagma10's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tulsa ok
Posts: 5,584
Posting Frequency
Images: 10
           
Yeah I would copy to pc then upload from there
bgmagma10 is offline  
post #7 of 14 Old 04-24-2012, 12:02 PM Thread Starter
Champion Rider
 
ZXMAN6285's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Dekalb,IL
Posts: 393
Posting Frequency
 
i think i might of figured it out. i think they might be too big(5 mb). I though if it was too big it use to tell u. Im going to try to take a lower quality one. I tired to upload from pc and still nothing
ZXMAN6285 is offline  
post #8 of 14 Old 04-24-2012, 12:04 PM
Slow Poke
 
bgmagma10's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tulsa ok
Posts: 5,584
Posting Frequency
Images: 10
           
Quote:
Originally Posted by ZXMAN6285 View Post
i think i might of figured it out. i think they might be too big(5 mb). I though if it was too big it use to tell u. Im going to try to take a lower quality one. I tired to upload from pc and still nothing
Ahhh yeah I thought it would tell you if it was too big as well. You may also try opening the picture in paint or something and resixing it. I'm not positive that alters the size of the file or not but its worth a try..
bgmagma10 is offline  
post #9 of 14 Old 04-24-2012, 12:21 PM
Gen2 Ripper
 
neverendingmods's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: The First State
Posts: 4,867
Posting Frequency
Images: 3
         
Avatars and pics are not showing up for me since late last night on any computer I try.

07-ZX10R-SOLD
, 1/5th insert, -1/+5,comp werkes decatted,PC3+multi-hub,piperX,30 dry shot,2custom maps,Ballistic EVO2,Pazzo shorties,SATO rearsets,HealTech,ZG Corsa,EBC XC Gen3 rotors,Vesrah pads, SS lines, Gen3 calipers, etc and stretched 8" so it won't flip
05-ZRX1200R-sold
04-KX500-sold
1975 RD350-garage queen
neverendingmods is offline  
post #10 of 14 Old 04-24-2012, 12:39 PM Thread Starter
Champion Rider
 
ZXMAN6285's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Dekalb,IL
Posts: 393
Posting Frequency
 
lowering quality worked. Just weird I have uploaded like 50 pics from that camera with out lowering the quality. Lowered form 12mp to .03mp
ZXMAN6285 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uploading pics off an iPhone JUICEBOX ZX-10r.net Site Help, Suggestions and Questions 13 11-14-2009 07:55 AM
Back wheel problems ??? g-pack problems ???? Arby The ZX-10R 2 08-04-2009 08:01 PM
Problems With the 10 Dick Head Dave The ZX-10R 6 05-07-2009 11:01 PM
Uploading photos ninjasuz The Out House 1 03-07-2007 11:16 PM
Just testing (1st time uploading pics ) please don't mind me KWAK10R The Out House 13 08-15-2004 04:47 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome