Speedometer not working - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 Old 03-20-2008, 11:38 AM Thread Starter
Track Day Rider
 
tander2114's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Indianapoils, IN
Posts: 198
Posting Frequency
 
Speedometer not working

I installed a PCIII and TRE over the winter and was able to take her out for the first time today. The bike runs great but my speedometer's not working now. Does anyone have any idea what I may have done during either install to cause this. Any help is appreciated.
tander2114 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 08-24-2010, 06:52 PM
BigCat for Prez!
 
BigCat10R's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baton Rouge, Louisiana
Posts: 7,229
Posting Frequency
           
I just installed the tre 5min ago and took it for a spin, it rides better but yea my speedo isnt working either...this sux id rather know how fast im goin than have improved driveablility
BigCat10R is offline  
post #3 of 7 Old 08-25-2010, 04:10 AM Thread Starter
Track Day Rider
 
tander2114's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Indianapoils, IN
Posts: 198
Posting Frequency
 
Check the wires that you have to pull out of the connectors. On mine two wires were the same colors and I had pulled the wrong wire. Hope this helps!
tander2114 is offline  
post #4 of 7 Old 08-25-2010, 09:47 AM
BigCat for Prez!
 
BigCat10R's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baton Rouge, Louisiana
Posts: 7,229
Posting Frequency
           
LMAO Ivans just called and told me that...i asked if they had 2 black with yellow striped wires and she said yea, i was like son of a bitch!
BigCat10R is offline  
post #5 of 7 Old 08-25-2010, 09:57 AM
WSB Rider
 
Join Date: Jun 2009
Location: Bozeman, MT
Posts: 763
Posting Frequency
 
Good to hear you guys got this sorted.
Scott10r is offline  
post #6 of 7 Old 08-25-2010, 03:32 PM
BigCat for Prez!
 
BigCat10R's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baton Rouge, Louisiana
Posts: 7,229
Posting Frequency
           
U the scott from PS3? couldnt remember ur forum name. today i was playin online with a guy that had a turbo zx14, said he had 445rwhp i was like DAMN!
BigCat10R is offline  
post #7 of 7 Old 08-27-2010, 10:48 AM
Track Day Rider
 
Join Date: Jun 2004
Location: Westampton New Jersey
Posts: 186
Posting Frequency
 
you probably pulled the wrong black and yellow wire. When you are installing thr tre and you pull a white and yellow wire and a black and yellow wire. they must both come from the middle row of the connector. There are two black and yellow wires in that connector. Only pull the one from the middle row

ZX-10R (Black)
Skip114 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
08 speedometer on the 06/07? Ibzx10r Performance and Tech 7 02-04-2008 10:14 AM
speedometer cable Sparky73 The Out House 1 04-28-2007 09:21 PM
wtb 04-05 speedometer mikebar4 Wanted: Buy or Trade 0 10-16-2006 04:15 PM
zx10 speedometer DANGER10R Parts, Gear and Accessories 11 03-18-2006 05:52 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome