Gen 3: 2008-2010 Help!! Plz - Page 6 - Kawasaki ZX-10R.net
 13Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #51 of 53 Old 07-02-2018, 09:11 PM
WSB Rider
 
ddipaola's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Macomb, MI
Posts: 601
Posting Frequency
 
Garage
Quote:
Originally Posted by AARONCARTER View Post
I put the word out looking for one. I just pulled the fuel pump again and opened it up, the filter looked really bad so I used carb cleaner to spray it all out nice and clean and reinstalled. Took it for a ride and it ran like a raped ape.. for abt 10 minutes and now although it better then it was itís still not right. I think a new fuel pump is next
Hmm perhaps you're onto something then. Rust-free replacement tank? Because didn't you say the filter looked good the other day?

When in doubt... send it!
ddipaola is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #52 of 53 Old 07-02-2018, 09:26 PM Thread Starter
Squid
 
AARONCARTER's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 26
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by ddipaola View Post
Quote:
Originally Posted by AARONCARTER View Post
I put the word out looking for one. I just pulled the fuel pump again and opened it up, the filter looked really bad so I used carb cleaner to spray it all out nice and clean and reinstalled. Took it for a ride and it ran like a raped ape.. for abt 10 minutes and now although it better then it was it’s still not right. I think a new fuel pump is next
Hmm perhaps you're onto something then. Rust-free replacement tank? Because didn't you say the filter looked good the other day?
From what I could see it was but I didn’t want to separate the fuel pump body, I decided to go for it today and the top half of the filter was clogged as mentioned. So, I just pulled it again, separated the body, blew out the pump to the best of my ability as well as the filter.. again.. and same thing happened. Ran great for abt 5-10 minutes then the symptoms came back.
So I’m thinking, pump gets weak the longer it runs? Possible?
AARONCARTER is offline  
post #53 of 53 Old 07-03-2018, 01:39 AM
GP Rider
 
michael4012's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: England
Posts: 1,085
Posting Frequency
 
No mate, I was just putting the servo out the equation there was a slight possibility it was closing where it shouldn't.
michael4012 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need 1/5 help ASAP PLZ SUPER K The ZX-10R 9 07-23-2007 09:49 PM
quick question...plz help skeet609 The ZX-10R 3 03-21-2007 12:23 PM
Just picked up zx-7r need some help plz redrock ZX-7, ZX-7R & ZX-7RR Discussion 8 09-09-2006 03:17 AM
Parts Help Plz!!! BeepeR The ZX-10R 1 04-12-2005 01:52 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome