Gen1 parking lights? - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 Old 05-29-2018, 03:50 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: May 2018
Posts: 20
Posting Frequency
 
Gen1 parking lights?

Hey guys,
Just picked up a Gen1 zx10r. Love it!

But I noticed on my ignition I have the ability to turn my key all the way to the right which points to a "P".

Is that for parking lights? My gsxr had parking lights, but to access those I'd turn the key all the way to the left...

When I turn the zx to the right nothing happens.

Is something supposed to happen? Lights turn on?

The precious owner has a gorilla alarm on it( which I'm going to remove) , and I'm wondering if that has something to do with it.

Thanks!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
stokedcrf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 05-29-2018, 04:02 PM
REPOST Enforcement Mod
 
SkyDork's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 13,480
Posting Frequency
           
Garage
Yes, the P is the "Park" position. It is suposed to turn on the city light, taillight, and license plate light.

I may not be perfect, but at least I don't ride a Suzuki.

Ridding the Internet of bad grammar, 1 post at a time.
#WordCrimes




SkyDork is offline  
post #3 of 8 Old 05-29-2018, 09:13 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: May 2018
Posts: 20
Posting Frequency
 
Crappp... Looks like I have to figure out what happened to that circuit.

The tiny city lights thing work when engine is running along with the tail light, but they turn off when I switch to the P.

If anyone know what circuit may have been broken by the alarm system feel free to let me know.

Looks like I'll be tracing it all out soon!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
stokedcrf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 Old 05-30-2018, 10:54 AM
REPOST Enforcement Mod
 
SkyDork's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 13,480
Posting Frequency
           
Garage
Quote:
Originally Posted by stokedcrf View Post
Crappp... Looks like I have to figure out what happened to that circuit.

The tiny city lights thing work when engine is running along with the tail light, but they turn off when I switch to the P.

If anyone know what circuit may have been broken by the alarm system feel free to let me know.

Looks like I'll be tracing it all out soon!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

The problem is the ignition switch itself. If the parking mode doesn't work and it all does normally, then the ignition switch would need replacing. There's not much else to it. You are pushing the key down to get into the park mode, correct? You should not just be able to turn into that position on the switch. It's locked out and you have to push and turn it there. If you don't have to push it down first, then that means the switch is bad also.

I may not be perfect, but at least I don't ride a Suzuki.

Ridding the Internet of bad grammar, 1 post at a time.
#WordCrimes




SkyDork is offline  
post #5 of 8 Old 05-30-2018, 08:15 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: May 2018
Posts: 20
Posting Frequency
 
Figured it out! Thank you for the tips that was able to point me in the right direction :)

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
stokedcrf is offline  
post #6 of 8 Old 05-31-2018, 08:01 AM
REPOST Enforcement Mod
 
SkyDork's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 13,480
Posting Frequency
           
Garage
Quote:
Originally Posted by stokedcrf View Post
Figured it out! Thank you for the tips that was able to point me in the right direction :)

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Cool! Happy to hear you got it resolved! What was the problem with it in the end?

I may not be perfect, but at least I don't ride a Suzuki.

Ridding the Internet of bad grammar, 1 post at a time.
#WordCrimes




SkyDork is offline  
post #7 of 8 Old 05-31-2018, 04:16 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: May 2018
Posts: 20
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by SkyDork View Post
Cool! Happy to hear you got it resolved! What was the problem with it in the end?
Haha! I'm a bit embarrassed to say. But the 2 incandescent bulbs at the front were both burnt out :)

I was checking up front so it looked like it was all off. Haha

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
stokedcrf is offline  
post #8 of 8 Old 05-31-2018, 04:47 PM
REPOST Enforcement Mod
 
SkyDork's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 13,480
Posting Frequency
           
Garage
Quote:
Originally Posted by stokedcrf View Post
Haha! I'm a bit embarrassed to say. But the 2 incandescent bulbs at the front were both burnt out :)

I was checking up front so it looked like it was all off. Haha

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Well, live and learn! I feel a bit inadequate myself for not starting off with "check all your bulbs and fuses". Now I know to do that in the future!

I may not be perfect, but at least I don't ride a Suzuki.

Ridding the Internet of bad grammar, 1 post at a time.
#WordCrimes




SkyDork is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2008 zx10r wedge lights aka running lights Beanbag Performance and Tech 11 04-19-2014 07:58 PM
where to get colored lights for the two small marker lights that are in the Headlight KWS2007 The ZX-10R 10 01-08-2011 12:36 PM
Adding switches to head-lights and running lights Petrus Performance and Tech 1 06-18-2010 11:15 AM
How to wire up signal lights as running lights? bchandler The ZX-10R 9 06-08-2008 11:23 PM
parking tickets---CA bradshow01 The Out House 8 01-11-2007 01:20 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome