Bikes in Imobilizer and Limp Mode - Kawasaki ZX-10R.net
 1Likes
  • 1 Post By metalmechanic9
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 11-01-2018, 04:22 PM Thread Starter
Street Rider
 
metalmechanic9's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 76
Posting Frequency
 
Bikes in Imobilizer and Limp Mode

After oil change, started bike and solid red led, (IMOBILIZER INDICATION)
I bumped the starter a few times to clear oil from filter. I only changed the oil. Dont know if that works.
I read the manual awhile. There is no code.
Went test and about 25 mph it will cut off. Limp mode home.
I disconnected the batt and will go check fuses.

2017 zx 10 rr

Last edited by metalmechanic9; 11-01-2018 at 04:30 PM.
metalmechanic9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 11-01-2018, 05:05 PM Thread Starter
Street Rider
 
metalmechanic9's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 76
Posting Frequency
 
Ive done a search, GEN 5, IMOBILIZER, LIMP MODE, Nothing
metalmechanic9 is offline  
post #3 of 5 Old 11-01-2018, 07:36 PM Thread Starter
Street Rider
 
metalmechanic9's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 76
Posting Frequency
 
Change that,
Its the oil pressure indicator. I didnt notice the oil lamp in the lcd.
metalmechanic9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 11-02-2018, 08:21 AM
WSB Rider
 
ddipaola's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Macomb, MI
Posts: 623
Posting Frequency
 
Garage
Quote:
Originally Posted by metalmechanic9 View Post
Change that,
Its the oil pressure indicator. I didnt notice the oil lamp in the lcd.
What kind of filter are you using, and did you torque everything accordingly.
Also did you fill the filter with oil before installation and let all the air bubbles come out?

When in doubt... send it!

Last edited by ddipaola; 11-02-2018 at 08:35 AM.
ddipaola is offline  
post #5 of 5 Old 11-08-2018, 12:36 AM Thread Starter
Street Rider
 
metalmechanic9's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 76
Posting Frequency
 
Its good, I didnt change the filter.
Long story.
Brought it back to shop, oil was in by pass mode.
The whole xmsn re-call fiasco was part of this
ddipaola likes this.
metalmechanic9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 4: Intermittent 3 cylinder (limp?) mode sdiver68 Performance and Tech 9 04-09-2017 05:41 PM
Gen 1: Limp Mode 8K RPM Wallpapereater Performance and Tech 5 07-21-2014 10:37 PM
700hp shelby vs gix 750 , 2012 zx10r in 1k mode, 2012 zx10r in 600 mode whans1980 Pictures and Videos 34 09-12-2013 01:50 PM
Limp mode ?????? cow10r The ZX-10R 2 01-22-2011 10:15 PM
Will ECU go into a limp mode if sceondary actuator is un plugged? garth285 Performance and Tech 12 06-04-2007 09:08 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome