05 zx10 no fi light no start - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-22-2012, 08:31 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Posting Frequency
 
05 zx10 no fi light no start

I recently sat my bike down to have it repainted, put it back together a week later now it wont start at all. Fuel pump primes butterflies and exhaust valve does there thing but the bike still wont start. I checked the voltage at the coil it does have power just no ground. Attached a noide light to one of the fuel injectors got nothing. I have no fi light at all i checked my grounds just to make sure there good, I would appreciate any help you guys could give me.
SyndicateRZX10r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gen 4: Help - Won't Start - Flashing Fuel Light NateBob Performance and Tech 5 08-29-2012 02:06 AM
Gen 1: Fi light on and bike wont start smeshkosa Performance and Tech 8 04-05-2012 04:34 PM
Gen 1: FI and Oil light turn on then off after start? Guitarboarder28 The ZX-10R 11 07-28-2011 03:05 PM
Bike wont start - fi light voteforguy Performance and Tech 5 06-27-2011 12:08 AM
FI light staying on , bike won't start andy james Performance and Tech 5 05-13-2006 01:22 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome