Gen 4: 2011-2015 cooling fan failure to cut in - Page 2 - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 12 Old 05-09-2018, 06:54 PM
The Pace
 
scout's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: watsonville, ca
Posts: 6,754
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by Sneekey10R View Post
Seriously....just stop.
Get lost! You have no voice here.
scout is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 Old 05-10-2018, 08:06 AM
Street Rider
 
Sneekey10R's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Nashville, Tn
Posts: 76
Posting Frequency
 
Send a message via AIM to Sneekey10R Send a message via MSN to Sneekey10R Send a message via Yahoo to Sneekey10R
Quote:
Originally Posted by scout View Post
Get lost! You have no voice here.
Rather not have a voice than to have one that spits out misinforming,unhelpful, asanine comments constantly.

Sneekey10R is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome