Newbie here having issues 2004 zx10r - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-21-2017, 08:17 AM Thread Starter
Squid
 
Ryan McGraw's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Posting Frequency
 
Newbie here having issues 2004 zx10r

I bought this one not running I have no spark no fuel pump cycle no injectors pulse but it does turn over normal I tested ignition it's good clutch switch is good kick stand switch is good and tip over sensor seems to be working off a meter wen I lean it side ways I have looked all over this site for this issue everyone seems to have one or the other not all 3 @ once I'm thinking computer but would like some feed back
Ryan McGraw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome