Zx14r has no power - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-18-2015, 06:00 AM Thread Starter
Street Rider
 
Brendan ZX-10R's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Australia "Perth"
Posts: 77
Posting Frequency
Images: 15
 
Send a message via MSN to Brendan ZX-10R
Zx14r has no power

Hi guys I have a 2007 zx14r motor has 26000kms and I have put it's in a buggy.... But it has no power throttle wide open and gos no we're splatters and stays at 2000rpms and then slowly starts moving then once it get momentum it picks up speed but still has no power??
It has a big air box with ram air intake
Has "No" error codes on the dash...


I bought it from a wrecker with side damage on the clutch/timing cover side .... It had a Brocken timing sprocket so I replaced that and a other timing chain and guides ... I also did the valve clearances checked and replaced all to spec now.... New spark plugs... Checked piston compression all to spec... Sync the throttle body's ...has new battery...replaced the Magneto as it wasn't working!!

Last thing I did was replaced the throttle body's with another "SET" so in other words replace all the electric sensors ...fuel injectors....throttle body wiring harness....etc

I got no idea what it could be now any help would be much appreciate!!

Only thing different from the bike set up ... It has a custom set of extractors with a straight threw muffler!
Brendan ZX-10R is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome