Woolich flashing - Page 2 - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 12 Old 05-31-2014, 10:19 AM
Grease Monkey Bandit
 
AirborneMechanic's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Omaha, NE
Posts: 929
Posting Frequency
 
Garage
My ECU has been out to SIK and back twice. No issues, sent at beginning of week, was riding by the weekend both times.

Sent from Motorcycle.com App

"Homewrecker" Gen3 custom build by ZX-SIK-R in progress.... check the build thread: http://www.zx-10r.net/forum/f28/airb...ad-140226.html
AirborneMechanic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 Old 06-15-2014, 02:48 PM
Track Day Rider
 
VinHemi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: FL.
Posts: 107
Posting Frequency
Images: 15
 
Cool, I'll give him a shout.
VinHemi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome