Since we have a 'like' button... - Page 9 - Kawasaki ZX-10R.net
 42Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #81 of 93 Old 04-19-2017, 12:09 PM
WSB Rider
 
Duhastme's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Fort Myers
Posts: 512
Posting Frequency
    
Garage
Quote:
Originally Posted by YSR50 View Post
Did you try it today before clearing your cache? I did't, and for some reason it worked.

But like I said earlier, at work things wonky
I did try before clearing them, and I still receive the error. I then closed the browser re-opened, cleared cache and cookie's then loaded zx-10r.net and it worked with no error given.
YSR50 likes this.

The more you learn, the more you realize how little you know.
Duhastme is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #82 of 93 Old 04-19-2017, 08:12 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,919
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Then I assume that your work computers or browsers have blocked something in their servers to people of using social media functions?


lee
Previously cleared cache and it still didn't work correctly for me then. We will see in the future. FWIW, it worked just a bit ago on this quoted post. (before I quoted it)
administrator likes this.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #83 of 93 Old 04-20-2017, 11:26 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Ok. We'll stand by then. If we get a fresh example of the error message, let me know

Kevin
administrator is offline  
 
post #84 of 93 Old 04-20-2017, 01:38 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,919
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
The error messages are only ever "An error occurred" ? or have they been another message?

Clearing your cache and cookies help any?

- JB
Cleared my cache and still got the error on W10/FF 53.0. Also got the error today on my S7 Edge/MM 6.0.1/Chrome 57.0.2987.132

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #85 of 93 Old 04-21-2017, 08:34 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
And is it the same "error occurred" message on both?

Niall
mr_honez likes this.
administrator is offline  
post #86 of 93 Old 04-21-2017, 09:51 AM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,919
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
And is it the same "error occurred" message on both?

Niall
10-4. Same as always.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #87 of 93 Old 04-24-2017, 02:30 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Hmm, I'm not able to replicate the error. Do you by chance have any plugins (AdBlocker, perhaps) running on your browser? Can you test to see if disabling it helps? Let us know of your findings and thank you for your patience on this.

Cheers,
Natalie
YSR50 and mr_honez like this.
administrator is offline  
post #88 of 93 Old 04-25-2017, 09:01 AM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,919
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hmm, I'm not able to replicate the error. Do you by chance have any plugins (AdBlocker, perhaps) running on your browser? Can you test to see if disabling it helps? Let us know of your findings and thank you for your patience on this.

Cheers,
Natalie
Just tried to like this post on a Win10 PC with FF with everything turned off, Chrome that has nothing in it and still gave the error on both.
administrator and Boxtradamus like this.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #89 of 93 Old 04-25-2017, 02:19 PM
Starbucks Connoisseur
 
Static IP's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Beverly Hills
Posts: 4,368
Posting Frequency
           
WHOA!!!


It's FIXED!!
I could never like when logged in on AOL. And finally was going to take a screen shot to upload the error and now I can like away!

YES!!

Okay, now I have go back through hundreds of posts that I could never like and hit like on them

brb
administrator and Duhastme like this.

09' Ice Blended Peppermint Mocha Frappuccino
10' Venti Mocha Latte spilled some of it, was too hot
11' Peppermint Mocha W/Extra Shot of Espresso
12' Eggnog Venti Latte
13' Bagel
14' Standard Drip (since a Venti latte went up 20 cents)


Static IP is offline  
post #90 of 93 Old 04-26-2017, 09:26 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Quote:
Originally Posted by mr_honez View Post
Just tried to like this post on a Win10 PC with FF with everything turned off, Chrome that has nothing in it and still gave the error on both.
Strange. Can't see if it's mentioned elsewhere. Which version of the site layout are you using? Full, Full Dark, or Classic?

Kevin
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome