Resolved: Cant post photos why? - Kawasaki ZX-10R.net
 3Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 16 Old 11-23-2016, 03:59 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
peterj59's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 152
Posting Frequency
 
Resolved: Cant post photos why?

i succesfull upload but i cant get phot to post why not ????????????????????????????
peterj59 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 16 Old 11-23-2016, 04:19 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,926
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by peterj59 View Post
i succesfull upload but i cant get phot to post why not ????????????????????????????
May be that your photos are too big. Max filesize is 1.91Mb. You can resize them and see if that helps. If you want you can PM me and I'll post them for you

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #3 of 16 Old 11-23-2016, 04:32 PM
Administrator
 
YSR50's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Chicago burbs
Posts: 6,588
Posting Frequency
Images: 32
 
Garage
You successfully uploaded them where?

Are you using a desktop browser or mobile? Which one? Operating system?

Let us know any other info that you think would be helpful

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
--Dr. Seuss
YSR50 is offline  
 
post #4 of 16 Old 11-23-2016, 06:52 PM
GP Star
 
nakedinseattle's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Seattle
Posts: 2,434
Posting Frequency
      
screenshots help too

Shut up and ride.

Nun sacciu, nun vidi, nun ceru e si ceru durmiv
nakedinseattle is offline  
post #5 of 16 Old 11-24-2016, 11:13 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Hey there

Did mr_honez suggestion help at all?

If you're still having trouble, as the others mentioned, more details would help us help you.

Where were you trying to upload photos? Are you getting any errors when you say they are not posting?

What browser and device or platform are you on?

Dayle
administrator is offline  
post #6 of 16 Old 04-06-2017, 04:09 PM
Chairman of the Board
 
or10r's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Central Florida
Posts: 15,762
Posting Frequency
Images: 17
           
Garage
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hey there

Did mr_honez suggestion help at all?

If you're still having trouble, as the others mentioned, more details would help us help you.

Where were you trying to upload photos? Are you getting any errors when you say they are not posting?

What browser and device or platform are you on?

Dayle
I'm not sure where he was trying to upload but I noticed I cant upload photos to any of my existing albums on my homepage.

or10r is offline  
post #7 of 16 Old 04-07-2017, 09:02 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Hey @peterj59 - can you check that you are within the file size limitations? Also, let us know what device/browser you are using, and if there are any error messages that pop up. If it's a size issue, you can easily resize them (I use Paint - free, comes with the PC, and super easy to use).

Let us know if that works for you and/or if you need further assistance.

Hey @or10r - where exactly on your homepage are you trying to upload photos from your existing albums? Is there an error message that pops up? What device/browser are you using? Have you tested it on another browser to see if the problem persists?

Thanks for your patience and understanding.

Cheers,
Natalie
administrator is offline  
post #8 of 16 Old 04-07-2017, 12:33 PM
Administrator
 
YSR50's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Chicago burbs
Posts: 6,588
Posting Frequency
Images: 32
 
Garage
Quote:
Originally Posted by or10r View Post
I'm not sure where he was trying to upload but I noticed I cant upload photos to any of my existing albums on my homepage.
Works for me with OS X and Safari

I did notice though that your Public Profile looks a bit jacked up. Not sure what's going on there. Looked with Safari, Chrome, and FireFox

Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hey @or10r - where exactly on your homepage are you trying to upload photos from your existing albums? Is there an error message that pops up? What device/browser are you using? Have you tested it on another browser to see if the problem persists?
Guessing he's talking about the Public Profile page

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
--Dr. Seuss
YSR50 is offline  
post #9 of 16 Old 04-08-2017, 04:25 AM
Chairman of the Board
 
or10r's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Central Florida
Posts: 15,762
Posting Frequency
Images: 17
           
Garage
Quote:
Originally Posted by YSR50 View Post
Works for me with OS X and Safari

I did notice though that your Public Profile looks a bit jacked up. Not sure what's going on there. Looked with Safari, Chrome, and FireFox


Guessing he's talking about the Public Profile page
I actually cant find any way to upload them anymore. Obviously I have uploaded a butt load into a few different albums in the "My Albums" area of the homepage in the past. If there is a way to do it now I surely cannot find it. I have used IE 11, Edge and Mozilla and also tried all the different skins thinking that maybe it was an old green apple issue. All to no avail. I mean how am I supposed to get my social media fix??

or10r is offline  
post #10 of 16 Old 04-08-2017, 11:15 AM
Administrator
 
YSR50's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Chicago burbs
Posts: 6,588
Posting Frequency
Images: 32
 
Garage
Quote:
Originally Posted by or10r View Post
I actually cant find any way to upload them anymore. Obviously I have uploaded a butt load into a few different albums in the "My Albums" area of the homepage in the past. If there is a way to do it now I surely cannot find it. I have used IE 11, Edge and Mozilla and also tried all the different skins thinking that maybe it was an old green apple issue. All to no avail. I mean how am I supposed to get my social media fix??
Since you said you've uploaded a ton in the past, I went ahead and increased the Maximum Number of Album Pictures allowed for Super Mods so that we can see if that is the problem.

You should be seeing an Upload option at the top and bottom of each album, see attached image. I think when you say "homepage" it's confusing us. Can you post a screenshot or a step by step of where you were going to upload pictures before?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0613.PNG
Views:	12
Size:	351.0 KB
ID:	396625  

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
--Dr. Seuss

Last edited by YSR50; 04-08-2017 at 11:18 AM.
YSR50 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome