Like and Rep issues - Page 2 - Kawasaki ZX-10R.net
 7Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 30 Old 08-24-2015, 11:15 PM Thread Starter
WSB Rider
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 925
Posting Frequency
     
Quote:
Originally Posted by mr_honez View Post
Weird. I know that there are others too but don't know or dont care.

Box, I'm using FF 40.0.2 / Chrome 44.0.2403.155 on Win7 Home Premium X64 SP1. What or you using? Just trying to determine if we may have something in common that may be effecting it.

Edit- Just read you have IE10 /Win8... I'll do better next time lol.
Have you tried FF or Chrome yet?



Thanks Bloo. I can receive likes and rep, but can only give after I post. I thought it was the Greenapple skin that was doing it but it happens no matter what skin I use. It's not that big of deal but is annoying at times.
No sir, I have not tried any other browsers, only IE 10.
Boxtradamus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 30 Old 08-25-2015, 02:06 PM
Administrator
 
VS Jeff's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Chicago
Posts: 56
Posting Frequency
  
Garage
I tested this last night and today and no issues sending out Rep on my end.

Jeff
Attached Images
 
Boxtradamus likes this.

Jeff
Community Manager
Motorcycle.com

If you need admin support please post here:
http://www.zx-10r.net/forum/f36/
VS Jeff is offline  
post #13 of 30 Old 08-25-2015, 07:12 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,940
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by VS Jeff View Post
I tested this last night and today and no issues sending out Rep on my end.

Jeff
Hey Jeff, first thanks for trying to help. I can receive rep all day. It also seems like a localized issue with just some members which I unfortunately am a part of. Boxtradamus and I are using two different OS' and he uses IE while I use FF/Chrome. There has to be something that we have that interferes but what I can only guess.
Boxtradamus likes this.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
 
post #14 of 30 Old 08-25-2015, 07:25 PM Thread Starter
WSB Rider
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 925
Posting Frequency
     
Im now on a different computer, much older Dell laptop using Windows 7 with IE 10 and Rep and LIKE works on this computer.

Its my all new Toshiba Laptop Windows 8.1 IE 10 that's not working.
mr_honez likes this.
Boxtradamus is offline  
post #15 of 30 Old 08-25-2015, 08:45 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,940
Posting Frequency
           
Used IE 11 with same response. Like button just greys out, and cant rep. I'm stumped.
administrator likes this.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #16 of 30 Old 08-26-2015, 10:04 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Do you have the site on your compatibility list on IE?

Kyle
administrator is offline  
post #17 of 30 Old 08-26-2015, 10:17 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 369
Posting Frequency
Images: 2
  
Garage
Hi guys,

Have you tried clearing your cache and cookies lately to see if that solves it?

Cheers,
Sheena
mr_honez likes this.
administrator is offline  
post #18 of 30 Old 08-26-2015, 01:54 PM
Chairman of the Board
 
or10r's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Central Florida
Posts: 15,787
Posting Frequency
Images: 17
           
Garage
Is it only a problem with the new skin or is the green apple jacked as well?

or10r is offline  
post #19 of 30 Old 08-26-2015, 06:47 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,940
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hi guys,

Have you tried clearing your cache and cookies lately to see if that solves it?

Cheers,
Sheena
Wiped out everything in FF, same result.

Quote:
Originally Posted by or10r View Post
Is it only a problem with the new skin or is the green apple jacked as well?
For me it makes no difference.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #20 of 30 Old 08-26-2015, 06:48 PM Thread Starter
WSB Rider
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 925
Posting Frequency
     
Quote:
Originally Posted by or10r View Post
Is it only a problem with the new skin or is the green apple jacked as well?
For me it is both.
Boxtradamus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome