cant post photos why? - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 11-23-2016, 03:59 PM Thread Starter
Track Day Rider
 
peterj59's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 134
Posting Frequency
 
cant post photos why?

i succesfull upload but i cant get phot to post why not ????????????????????????????
peterj59 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 11-23-2016, 04:19 PM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 8,853
Posting Frequency
           
Quote:
Originally Posted by peterj59 View Post
i succesfull upload but i cant get phot to post why not ????????????????????????????
May be that your photos are too big. Max filesize is 1.91Mb. You can resize them and see if that helps. If you want you can PM me and I'll post them for you

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
post #3 of 5 Old 11-23-2016, 04:32 PM
Administrator
 
YSR50's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Chicago burbs
Posts: 6,547
Posting Frequency
Images: 32
 
Garage
You successfully uploaded them where?

Are you using a desktop browser or mobile? Which one? Operating system?

Let us know any other info that you think would be helpful

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
--Dr. Seuss
YSR50 is offline  
 
post #4 of 5 Old 11-23-2016, 06:52 PM
GP Star
 
nakedinseattle's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Seattle
Posts: 2,417
Posting Frequency
      
screenshots help too

Shut up and ride.

Nun sacciu, nun vidi, nun ceru e si ceru durmiv
nakedinseattle is offline  
post #5 of 5 Old 11-24-2016, 11:13 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 345
Posting Frequency
Images: 2
 
Garage
Hey there

Did mr_honez suggestion help at all?

If you're still having trouble, as the others mentioned, more details would help us help you.

Where were you trying to upload photos? Are you getting any errors when you say they are not posting?

What browser and device or platform are you on?

Dayle
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome