Gen 4: 2011-2015 little missfire under 6000 rpm - Kawasaki
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-31-2017, 03:00 AM Thread Starter
syls100's Avatar
Join Date: Jul 2017
Location: quebec canada
Posts: 1
Posting Frequency
little missfire under 6000 rpm

hello guys,,,i have a 2011 and i make only track with it and i have a problem look like to be worst and worst,,,,at the first trackday theres something look like missfire under 3000 rpm and under charge (dont do it on neutral)....but i dont matter because i dont use this plage of rpm on the track.....but last saterday the problem is now under 6000 rpm,,,,,and do it also on neutral.....look like a little affraid on the next trackday i cannot ran the bike if it goes to 8000 rpm..........actualy it will be hard to ride the bike if i would go on the street with it,,,,,,,any ideas guys???? thanks for your help
syls100 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Kawasaki forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome